Αυτός ο Κακλαμάνης …

Ο Ομέρ Πριόνης βρήκε τις αιτίες για τη βρωμιά που επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας

Ο Ομέρ Πριόνης βρήκε τις αιτίες για τη βρωμιά που επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας

Αυτός ο Κακλαμάνης δεν θα με αφήσει να αγιάσω… Είναι γνωστό πως μέσα από αυτή τη στήλη έχω ασχοληθεί έχω ασχοληθεί πολύ με το δήμαρχο της Αθήνας. Εκεί λοιπόν που σκεφτόμουνα τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ήρθαν οι δηλώσεις του για τη βρωμιά που επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας.

Ως γνωστό η Αθήνα είναι μια από τις πιο βρώμικες πρωτεύουσες. Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Κακλαμάνη αιτία είναι οι μετανάστες…ναι καλά διαβάσετε. Αυτοί οι κακοί άνθρωποι που ευθύνονται για την οικονομική κρίση, την ανεργία (και εγώ δε ξέρω γιατί άλλο) είναι οι αιτία για τη βρωμιά που επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας.

Ο Ομέρ Πριόνης, επίσης σημείωσε πως η άλλη μεγάλη αιτία για αυτή τη κατάσταση είναι οι διαδηλωτές. «Το μεγάλο πρόβλημα της καθαριότητας στην Αθήνα οφείλεται στην υπαίθρια διαβίωση μεγάλου αριθμού μεταναστών, στις παράνομες αγορές μικροπωλητών, στις καθημερινές πορείες στο κέντρο της πόλης και στην ανεξέλεγκτη αφισοκόλληση των κομμάτων».

Έχω την εντύπωση πως για το πάρτι-σκουπιδιών δεν ευθύνονται οι μετανάστες (ίσως ο μπουμπούκος να διαφωνήσει μαζί μου), ούτε οι μετανάστες αλλά ούτε και οι αφισοκολλήσεις. Μάλλον θα έπρεπε να καθιερωθεί μια ξεκάθαρη πολιτική – παιδεία για τη καθαριότητα της Αθήνας.

Posted in Unplugged and tagged , , , , , , , , , , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *