ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γεια χαρά σε όλους τους Slappers….επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Αν ναι τότε παρακαλούμε να μην διστάσετε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και εμείς δεσμευόμαστε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Αν θέλετε να μας στείλετε κάποια ιδέα ή πρόταση ή έστω ένα γεια, τότε επιλέξτε το slap.gr@gmail.com. Αν τυχόν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάποια πρόταση συνεργασίας τότε το κατάλληλο email για σας είναι το marketing.

Για οποιοδήποτε λόγω και αν επικοινωνήστε μαζί μας, η ομάδα του Slap σας ευχαριστεί…όπως έχουμε πει εσείς είστε το Slap – εσείς οι Slappers.

5 Comments

 1. Τί είναι το γράμμα;
  Μέσο ανταλλαγής ιδεών και αισθημάτων. Μα επειδή οι επιστολές γράφονται πολλές φορές από ανθρώπους που δεν έχουν ούτε ιδέες, ούτε αισθήματα, αυτός ο ορισμός δεν έχει και τόση ακρίβεια. Καλλίτερα ταιριάζει ο ορισμός που πρότεινε ένας ταχυδρομικός υπάλληλος, πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος: «Επιστολή: Ένα πράγμα που αν έλειπε οι υπάλληλοι του ταχυδρομείου θα ‘μεναν χωρίς δουλειά και τα γραμματόσημα απούλητα».
  Υπάρχουν ταχυδρομικές κάρτες και σφραγισμένα γράμματα. Για να ανοίξεις αυτά τα τελευταία, να διαβάσεις το περιεχόμενό τους και να τα ξανασφραγίσεις χρειάζεται προσοχή και κάθε λογής προφύλαξη… Βέβαια, δεν είναι σωστό να διαβάζουμε τα γράμματα των άλλων, μόλο που για το καλό του διπλανού μας δεν πρέπει να διστάζουμε. Οι γονιοί, οι σύζυγοι, οι προϊστάμενοι που κανονίζουν το ενδιαφέρον τους ανάλογα με τη συμπεριφορά μας, με τις σκέψεις και την αγνότητα των αισθημάτων μας έχουν υποχρέωση να διαβάζουν τα γράμματά μας.
  (Άντον Παύλοβιτς Τσέχωφ. Το γράμμα)

  Τσέχωφ-Κνίπερ. η αλληλογραφία
  Θεατρική Εταιρεία Πολις
  Θέατρο Κέντρου Λόγου και Τέχνης 104 Εκδόσεις Καστανιώτη, Θεμιστοκλέους 104, Εξάρχεια. τηλ. 2103826185

 2. γιατι να μη δωσουμε προτασεις του τυπου “ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ” ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ” “ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 16ου ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ “

 3. Help – They Want Your Help

  Ένα blog με σκοπό να βοηθήσει όσους συνανθρώπους μας χρειάζονται βοήθεια και δεν μπορούν να δημοσιοποιήσουν την έκκλησή τους άμεσα.

  Είναι για καλό σκοπό. Παρακαλώ διαδώστε το.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *