ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Καλώς ήρθατε στο Slap.gr. Το Slap είναι μια νέα ιδέα στο χώρο του ελληνικού internet όπου ελπίζουμε πως μέσα από τις σελίδες του να βιώσετε την καθημερινότητα διαφορετικά, με ένα άλλο μάτι. Το Slap είναι μία ιδέα μίας μικρής ομάδας ανθρώπων που βλέπει τα τεκταινόμενα των καιρών μας από μία διαφορετική σκοπιά. Οι συντάκτες του slap δεν είναι επαγγελματίες. Είναι καθημερινοί άνθρωποι με άποψη σχετικά με όσα συμβαίνουν γύρω μας… πολιτικά, πολιτιστικά, αθλητικά κλπ.

Ο σκοπός αυτού του διαδικτυακού περιοδικού είναι να προβάλλει θέματα τα οποία δεν τυγχάνουν ανάλογης δημοσιότητας αφήνοντας εσάς τους χρήστες να εκφράσετε την δική σας άποψη. Γι’ αυτό το Slap σας καλεί όλους να συμμετάσχετε σε αυτή τη νέα φρέσκια κίνηση αφήνοντας ο καθένας με το δικό του τρόπο το δικό του στίγμα στον κυβερνοχώρο.

Σας καλούμε λοιπόν να σχολιάσετε όλα τα θέματα, να προτείνετε στους συντάκτες μας θεματολογίες που θέλετε να ερευνήσουμε και γιατί όχι, να γράψετε και εσείς το δικό σας προσωπικό άρθρο. Το Slap είστε εσείς, μία νέα γενιά ιντερνετικών ανθρώπων, μία γενιά που εμείς αποκαλούμε Slappers. Εμπρός λοιπόν, ας είμαστε οι πρώτοι που θα ρίξουμε μία σφαλιάρα στην καθημερινότητα – εμείς οι Slappers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *