Έντυσε την μαξιλάρα του και την…. παντρεύτηκε (Βίντεο)

Φωτογραφίες από τον Κορεάτη "σπασίκλα" και τη νύφη

Φωτογραφίες από τον Κορεάτη "σπασίκλα" και τη νύφη

Η αληθινή αγάπη μπορεί να έρθει από εκεί που κανείς δεν την περιμένει. Μπορείς να ερωτευτείς οποιονδήποτε και οπουδήποτε, αλλά το να ερωτευτείς ένα άψυχο αντικείμενο, και μάλιστα να φτάσεις και εις έγγαμον βίον μαζί του, είναι κάτι το ανήκουστο.

Ο Κορεάτης Lee Jin-gyu δάγκωσε για τα καλά τη λαμαρίνα με την «dakimakura» του (ένα μεγάλο μαλακό μαξιλάρι το οποίο πολύ συχνά έχει την αποτύπωση κάποιου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίου στη μία πλευρά).

Στην περίπτωση του ήρωα μας, το αγαπημένο του μαξιλάρι έχει την αποτύπωση της Fate Testarossa, από τη σειρά Mahou Shoujo Lyrical Nanoha.

Τώρα ο 28χρονος otaku (μία λέξη στα ιαπωνικά που μεταφράζεται κάτι ανάμεσα σε παθιασμένο και σπασίκλα) παντρεύτηκε την αγαπημένη του μαξιλάρα σε μία ειδική τελετή, με ιερέα παρακαλώ, αφού πρώτα την έντυσε νυφούλα. Το θέμα έγινε πρωτοσέλιδο στις ιαπωνικές εφημερίδες.

«Ο άνθρωπος είναι παθιασμένος με αυτό το μαξιλάρι και το παίρνει μαζί του παντού», είπε ένας φίλος του και συμπλήρωσε «Πηγαίνουν παντού μαζί, στο λούνα παρκ ανεβαίνει σε όλα τα τρενάκια μαζί με το μαξιλάρι, πηγαίνουν για δείπνο μαζί και μάλιστα το μαξιλάρι παραγγέλνει και αυτό φαγητό».

Φωτογραφίες από τον Κορεάτη "σπασίκλα" και τη νύφη

Φωτογραφία από το ευτυχισμένο ζευγάρι

Ο γάμος μεταξύ ανθρώπου και μαξιλάρι δεν είναι ο πρώτος παράξενος γάμος τα πρόσφατα χρόνια αφού μάλιστα στα ίδια μέρη τον περασμένο Νοέμβριο ένας Ιάπωνας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, που δεν είναι άλλη από την Nene Anegasaki, μία χαρακτήρας που υπάρχει μόνο στο παιχνίδι του Nintendo DS, Love Plus.

Δείτε και το βίντεο του ευτυχισμένου αυτού ζευγαριού:

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , , , .

2 Comments

  1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΤΡΕΛΑ
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΡΛΑ(Ή ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΜΟΥΡΛΙΑ)..
    ΧΑΧΑΧΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *