Όλες οι ειδήσεις

farmakeio365 New Year Giveaway

Farmakeio365: Happy 2021 Giveaway στο Instagram!

Οι αγαπημένοι μας φίλοι από το Farmakeio365, ξανακάνουν διαγωνισμό αυτή τη φορά για να γιορτάσουμε τον ερχομό του 2021. Όλοι μας θέλουμε να ξεχάσουμε το 2020 και με τι καλύτερο τρόπο από το να συμμετάσχουμε σε ένα φοβερό διαγωνισμό με […]

Διαγωνισμός από το Farmakeio365.gr

Συμμετάσχετε στον διαγωνισμό του farmakeio365.gr και κερδίστε εντελώς δωρεάν το καταπληκτικό γαλάκτωμα καθαρισμού από το Κορρέ, Korres Pure Greek Olive 200ml.

Online Delivery Greece

Τα καλύτερα online delivery στην Ελλάδα

Πεινάτε; Θέλετε να παραγγείλετε κάτι στα γρήγορα; Μην περιμένετε λοιπόν – το slap.gr σας δίνει στον παρακάτω πινακα τα καλύτερα online delivery που υπάρχουν στο ελληνικό διαδίκτυο.

Πάτρα: Σύγκρουση στην Βενιζέλου!

Πάτρα: Σύγκρουση στην Βενιζέλου!

Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου της Πάτρας. Στο ατύχημα ενεπλάκησαν σύμφωνα με πληροφορίες του slap.gr , 4 αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι.

Απολέπιση επιδερμίδας αρωματική με κανέλα

Απολέπιση επιδερμίδας αρωματική με κανέλα

Το ζωηρό άρωμα της κανέλας δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Εκτός από τη μαγειρική και τα γλυκά, που πάντα ξεχωρίζει σαν συστατικό όπου και να την προσθέσετε, η κανέλα έχει και την ιδιότητα να διώχνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και να αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα!

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2015

Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες μαθητές, καθώς στη 13:00 θα αναρτηθούν στα Λύκεια όλης της χώρας οι βαθμοί για τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2015.

Οι πραγματικές τοποθεσίες του Game Of Thrones!

Το “Game of Thrones”, η δημοφιλής σειρά, φαινόμενο του HBO εκτυλίσσεται, σε δύο μυθικές Ηπείρους την Westeros και την Essos — Από το Τείχος, στον παγωμένο Βορρά, έως τον άνυδρο Νότο και τον Κόλπο των Σκλάβων.