Δικηγόρος τρώει ξύλο από τη σύζυγο του

Δικηγόρος τρώει ξύλο από τη σύζυγο του

Δικηγόρος τρώει ξύλο από τη σύζυγο του

Για γέλια και για κλάματα η ιστορία ενός δικηγόρου από την Αθήνα, όχι ιδιαίτερα γνωστού, ο οποίος όμως έχει κατά καιρούς αναλάβει υποθέσεις, τις οποίες τις κέρδισε και εντυπωσίασε. Δεν είναι νέος, είναι κοντά στα 35 και μέχρι τώρα ζούσε μία χαρά με την γυναίκα του. Μόνο που η γυναίκα του δεν ήξερε ότι ο άντρας της έβγαινε τα βράδια με άλλην.

Μόλις όμως το έμαθε και τον έπιασε στα πράσα, τον χτύπησε. Έφαγε πολύ ξύλο, εκείνος όμως δεν την χτύπησε γιατί φοβήθηκε μην στιγματιστεί και τον βγάλουν από τον δικηγορικό σύλλογο. Μετά από μέρες, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγχώρεση από την γυναίκα του. Εκείνη τον συγχώρεσε με τον όρο ότι άνα πάσα στιγμή θα της λέει αλήθεια και ότι στο επόμενο σφάλμα του, θα τον χτυπήσει ακόμη πιο δυνατά και θα τον κάνει ρεζίλι παντού.

Εκείνος βέβαια για να δικαιολογήσει στην γραμματέα του αλλά και στους συναδέλφους του το μαυρισμένο μάτι, είπε ότι του επιτέθηκαν δύο ληστές, πάλεψε με αυτούς και αντιστάθηκε. Δηλαδή ότι έπαιξε ξύλο αλλά στο τέλος νίκησε, και τους έδιωξε.

Posted in Παράξενα and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *