Τρομοκρατική ή ρατσιστική επίθεση;

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στα Πατήσια

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στα Πατήσια

Έκρηξη σημειώθηκε χθες το βράδυ, έξω από το κτίριο της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων, στη διασταύρωση των οδών Πολίτη Φωτίου και Ιακωβάτων στα Πατήσια. Αποτέλεσμα ένα 15χρονος νεκρός, ενώ τόσο η 45χρονη μητέρα του (Ζαχρά Ναζαφί) όσο και η 11χρονη αδερφή του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ακόμα παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα γύρω από αύτη την υπόθεση καθώς δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουμε να κάνουμε με τρομοκρατική ή ρατσιστική επίθεση.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως, αναφέρουν πως συνδεσμολογία του ωρολογιακού μηχανισμού παραπέμπει στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Η ΕΛΑΣ αφήνει ανοικτό και το ενδεχόμενο της ρατσιστικής επίθεσης. Μία επίθεση εναντίον αλλοδαπών μεταναστών θα μπορούσε θεωρητικά να αποτελεί την ακροδεξιά απάντηση στους αντιρατσιστές των «Πυρήνων της Φωτιάς»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δήλωσε: «Πρόκειται για μία παγίδα θανάτου, η οποία οδήγησε στο χαμό ενός νέου ανθρώπου. Ήταν ένα άνανδρο χτύπημα. Η τρομοκρατία έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο. Η Ελληνική Αστυνομία είναι απέναντί τους.

Αυτοί οι τρομοκράτες βρίσκονται απέναντι σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, θα συλληφθούν, καθώς βήμα- βήμα αποκαλύπτονται οι κινήσεις τους»

Posted in Ειδήσεις and tagged , , , , , , .

4 Comments

  1. Pingback: Απάντηση από τη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» | Slap

  2. Pingback: Ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα στα Πατήσια | Slap

  3. Pingback: Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι  | Slap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *