Μαραθώνιος Αλληλεγγύης

Ακόμα και ένα ευρώ είναι σημαντικό!

Ακόμα και ένα ευρώ είναι σημαντικό!

Μετά το καταστροφικό σεισμό της 12ης Ιανουαρίου στην Αϊτή, υπολογίζεται πως ο αριθμός των νεκρών θα ξεπεράσει τους 150000 ενώ ήδη οι άστεγοι έχουν φτάσει στους 1000000.

Είναι πραγματικά αξιοθρήνητη η κατάσταση στη μικρή αυτή χώρα και με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός, πολλοί απλοί άνθρωποι με την βοήθεια οργανισμών έχουν ευαισθητοποιηθεί.

Έτσι σε συνεργασία με την UNICEF ο Ελληνικός δημοσιογραφικός σταθμός του ΣΚΑΙ έχει ξεκινήσει ένα μαραθώνιο αλληλεγγύης με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα τα οποία θα βοηθήσουν τους πληγέντες. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του ΣΚΑΙ, τα χρήματα (έως αυτή την ώρα) που έχουν συγκεντρωθεί ξεπερνούν τα €1.951.000. Είναι αξιέπαινοι όλοι οι άνθρωποι οι οποίοι σε αυτή την τραγική στιγμή δείχνουν ανθρωπιά και συμπόνια δίνοντας έστω και ένα ευρώ.

Για όποιον ενδιαφέρεται (και θα πρέπει όλοι μας να ενδιαφερθούμε), περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς μπορεί να βοηθήσει αυτόν το μαραθώνιο θα βρει στην επίσημη σελίδα του ΣΚΑΙ. Πραγματικά ακόμα και ένα ευρώ είναι σημαντικό αυτή την ώρα.

Η ομάδα του SlapPosted in Διεθνή, Κοινωνία and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *