Γιορτή Βιβλίου στο Ζάππειο

Από 17 έως 30 Μαΐου η 33η Γιορτή του Βιβλίου στο Ζάππειο

Από 17 έως 30 Μαΐου η 33η Γιορτή του Βιβλίου στο Ζάππειο

Η 33η Γιορτή Βιβλίου επανέρχεται εκεί από όπου ξεκίνησε πριν από τρεις δεκαετίες, στο Ζάππειο, συνδυάζοντας την ενημέρωση και τον περίπατο μέσα στον όμορφο χώρο του Ζαππείου. Φέτος για πρώτη φορά, η γιορτή βιβλίου πραγματοποιείται με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων.

«Κάθε βιβλίο αποτελεί έναν κρίκο στην αλυσίδα της νόησης και της εξέλιξης και μέσα στα βιβλία είναι αποθηκευμένη όλη η γνώση του ανθρώπινου γένους» είπε ο πρόεδρος του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων Αγγελος Μοσχονάς. Τόνισε ότι με αυτές τις σκέψεις ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν το βιβλίο, συνεργάζεται για ακόμα μια φορά στη γιορτή βιβλίου, που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που θα προβάλλουν την έκθεση θα χαρίζουν βιβλία στους ακροατές τους σε όλη τη διάρκεια της γιορτής.

Η φετινή γιορτή βιβλίου φέτος θα πραγματοποιηθεί από 17 έως και 30 Μαΐου και τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Πληροφορίες: Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Γιορτής Βιβλίου: Δευτέρα – Πέμπτη: 6:00 μ.μ. – 10:30 μ.μ. Παρασκευή & Σάββατο: 6:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ. Κυριακή: 11:00 π.μ. –10:30 μ.μ.

Newsroom ΔΟΛ

Posted in Λογοτεχνία, Προτάσεις and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *