Δελτίο Τύπου: Οι C-Real στο Μαρτίνο Αταλάντης (13/08)

Οι C-Real στο Μαρτίνο Αταλάντης (13/08)

Οι C-Real στο Μαρτίνο Αταλάντης (13/08)

Οι C-Real, έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 12 χρόνια παραγωγικής μουσικής ζωής, εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν η συμμέτοχή τους στις 20 Ιουλίου 2006 στο Ο.Α.Κ.Α. στο πλάι της Shakira και εκείνη στο πλάι των θρυλικών R.E.M., στις 5 Οκτωβρίου 2008 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Έχουν συνεργαστεί στις μεγαλύτερες σκηνές της Αθήνας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, το Νότη Σφακιανάκη, και με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, από τους οποίους έχουν χαρακτηριστεί το καλύτερο «POP/ROCK» συγκρότημα της Ελλάδας.

Το 2007 βραβεύτηκαν ως το καλύτερο συγκρότημα στα βραβεία «Αρίων» (το τέταρτο τα τρία τελευταία χρόνια), έλαβαν το ίδιο βραβείο, τον Ιούνιο στην Λευκωσία, ενώ μετά από λίγες μέρες ακολούθησαν δύο βραβεία, στην απονομή που διοργάνωσε το μουσικό κανάλι MAD TV.

Το συγκρότημα αποτελείται από πέντε εξαίρετους μουσικούς και την τραγουδίστρια Ειρήνη Δούκα. Η αισθαντικότητα και η απλότητα της Ειρήνης, πάντα παρούσες στην ερμηνεία της, δίνουν αυτή την ιδιαίτερη λάμψη στο συγκρότημα, που το κάνουν μοναδικό και ξεχωριστό όλα αυτά τα χρόνια.

Στη ζωντανή εμφάνισή τους στο Μαρτίνο Αταλάντης υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας, με τις επιτυχίες τους (Μια Φωνή, Ξέχασέ το, Αν είσαι εσύ, Επικίνδυνα σε θέλω, Κάθε μου σκέψη, Θα περιμένω, Αν δε σε ξαναδώ, Μην ανησυχείς, Τα πιο μεγάλα σ’ αγαπώ, Έτσι μ’ αρέσει να ζω, Μείνε δίπλα μου, With or without you), οι οποίες θα συνυπάρχουν αρμονικά με σύγχρονες και κλασικές διασκευές ξένων τραγουδιών.

Ερμηνεύουν:

  • Ειρήνη Δούκα: Φωνή
  • Τάκης Δαμάσχης: Κιθάρα/ Φωνή
  • Κάρλος Περέζ: Κιθάρα
  • Tony Stone: Τύμπανα
  • Θοδωρής Σταυριανός: Μπάσο
Posted in Συναυλίες and tagged , , , , , , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *