Σεξ σε δημόσιο χώρο λόγω φοβίας

Κάθε σωστός άνθρωπος θα πρέπει να έχει κάνει σεξ σε ανοικτό χώρο τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του

Κάθε σωστός άνθρωπος θα πρέπει να έχει κάνει σεξ σε ανοικτό χώρο τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του

Κάθε σωστός άνθρωπος θα πρέπει να έχει κάνει σεξ σε ανοικτό χώρο τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του. Αλλά τι γίνεται όταν κάποια σεξουαλική φοβία σε αναγκάζει να κάνεις σεξ ΜΟΝΟ σε ανοικτούς χώρους;

Η Daniele Vincely από το Portsmouth, πάσχει από μία σπάνια σεξουαλική φοβία. Δεν μπορεί να κάνει σεξ σε κανέναν απολύτως κλειστό χώρο και έτσι οι ερωτικές τις πράξεις γίνονται μόνο σε ανοικτούς χώρους.

«Στα αγόρια αρέσει στην αρχή. Το θεωρούν πολύ ερεθιστικό να κάνουν σεξ κάτω απ’ τα αστέρια, στο δάσος, σε πάρκα, σε παγκάκια και σε παραλίες. Αλλά μετά από λίγο καιρό κουράζονται -ιδιαίτερα όταν βρέχει- και με εγκαταλείπουν», δηλώνει η 24χρονη αγγλίδα.

Η Daniele βεβαίως προσπάθησε να κάνει σεξ σε κλειστό χώρο, αλλά πάντοτε πάθαινε κρίσεις πανικού, με την ίδια να νιώθει ότι πνίγεται και να φτάνει στα όρια της λιποθυμίας.

Η κοπέλα διαπίστωσε το πρόβλημα από την πρώτη φορά που έκανε σεξ πριν έξι χρόνια.

«Ονειρευόμουν ότι η πρώτη μου φορά θα ήταν τέλεια και ρομαντική, αλλά αποδείχθηκε εφιάλτης. Ήθελα απλώς να τελειώσει αυτό το μαρτύριο».

Κάθε φορά που προσπαθούσε να κάνει έρωτα με το αγόρι της, αυτό κατέληγε σε καταστροφή ώσπου μία νύχτα μετά από κατανάλωση αρκετού αλκοόλ, έκανε σεξ με το αγόρι της σε ένα πάρκο χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

«Ξαφνικά ένιωσα υπέροχα. Δεν είχα οργασμό ποτέ ξανά και το αυτά που ένιωθα ενώ βρισκόμουν στη μητέρα φύση δεν περιγράφονται», λέει η Daniele.

Η Daniele έχει προσπαθήσει να πολεμήσει την παράξενη αυτή φοβία της με αντικαταθλιπτικά χάπια, αλλά όπως λέει και η ίδια, προτιμά να κάνει σεξ στα πάρκα και στις πλατείες παρά να συνεχίσει να παίρνει τέτοια φάρμακα.

Σύμφωνα με την σεξολόγο Catherine Townsend, η Daniele υποφέρει από μια ακραία αντίδραση στην πρώτη σεξουαλική της εμπειρία, την οποία ακόμα δεν έχει ξεπεράσει. Η σεξολόγος υποστηρίζει ότι θα μπορούσε σταδιακά να απολαύσει το σεξ και σε κλειστούς χώρους.

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *