Καταδίκη για την φωνακλού του σεξ

Θόρυβος και σεξ

Εσείς πόσο ψωνακλάδες είστε;

Έχετε ποτέ ανησυχήσει μήπως είστε φωνακλάδες την ώρα της ….. σεξουαλικής πράξης; Αν πάντως σας παίρνει πολύ ώρα να απαντήσετε τότε σίγουρα δεν είστε τόσο θορυβώδεις όσο είναι μία 48χρονη κυρία από την Βρετανία.

Σύμφωνα με την The Huffington Post η 48χρονη Catherine Cartwright μηνύθηκε και τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 8 εβδομάδων γιατί ήταν πολύ θορυβώδης την ώρα της σεξουαλικής πράξης. Η εν λόγω φωνακλού δέχθηκε πάμπολλες παρατηρήσεις ακόμα και από τον ταχυδρόμο της αλλά και από μία κυρία η οποία περνούσε έξω από το σπίτι της, την ώρα που πήγαινε το παιδί της σχολείο! Οι φωνές ή καλύτερα οι κραυγές που ακουγόντουσαν έμοιαζαν «αφύσικες» λες και κάποιος δολοφονούνταν. «Οι κραυγές της θυμίζουν βασανιστήρια», σχολίασε ένα γείτονας, και συνέχισε «δεν μπορώ να περιγράψω τον θόρυβο. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να βρω λόγια να το χαρακτηρίσω». Αυτά είναι!!

Αλλά η Cartwright δεν μπορεί να καταλάβει προς το τι όλη αυτή η φασαρία. «Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ενοχλεί, για μένα είναι κάτι το εντελώς φυσιολογικό. Για να τους ικανοποιήσω, σταμάτησα να κάνω σεξ το βράδυ αλλά το πρωί, ώστε να μην ξυπνάω κανέναν».

Εσείς τι πιστεύετε; Τι θα κάνατε αν κάποιος σας χτυπούσε την πόρτα ζητώντας σας να είστε λιγότερο ……. τίγρης;

Posted in Παράξενα and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *