Η Τζούλια και η μήνυση στον Παπαδημούλη

Η Τζούλια και η μήνυση στον Παπαδημούλη

Η Τζούλια και η μήνυση στον Παπαδημούλη

Έχουμε λάβει την απόφαση ως Slap να μην ασχοληθούμε με θέματα στο στυλ της Τζούλιας, της Σάσας και των λοιπών «αστέρων» της ελληνικής σόου μπιζ, και μέχρι σήμερα το έχουμε τηρήσει πλήρως. Το ίδιο θα συνεχιστεί και στο μέλλον αλλά σήμερα ο Slapologos θέλει να κάνει μία εξαίρεση καθώς το παραλήρημα αυτής της κοπέλας φαίνεται ασταμάτητο. Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και ειπωθεί γύρω από το όνομα της νεαρής κοπέλας, τώρα έχει το θράσος να κάνει μήνυση και σε βουλευτή αλλά να ζητήσει και συνάντηση με τον πρόεδρο της βουλής. Διαβάστε περισσότερα από το Slapologo:

Ζώντας στην Ελλάδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βαριέσαι ποτέ. Μπορεί να μας κατατρέχουν τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις, αλλά πάντα θα έρθει μία είδηση που θα σου χαρίσει ένα πολύτιμο χαμόγελο. Μία είδηση που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα. Έτσι και σήμερα, το θαύμα έγινε και η επικαιρότητα μας χαρίζει δύναμη και άφθονο γέλιο.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η μοναδική ελληνίδα σουπερστάρ, Τζούλια Αλεξανδράτου και ο μάνατζερ προστάτης, μήνυσαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κον Δημήτρη Παπαδημούλη, καθώς ο τελευταίος σε συνεδρίαση της βουλής, αποκάλεσε την Τζούλια ως πορνοστάρ και φοροφυγά, ενώ είχε προτρέψει τις κρατικές οικονομικές υπηρεσίες να ελέγξουν την υπόθεση του ροζ dvd για τυχόν φοροδιαφυγή.

Ο μάνατζερ-προστάτης, λοιπόν, δεν ξέχασε τα λεγόμενα του κυρίου Παπαδημούλη και επιδιώκει με τη μήνυση, να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς ο βουλευτής της αριστεράς. Σύμφωνα, πάντως με πληροφορίες, η Τζούλια είναι διατεθειμένη να προσέλθει στην Ελληνική βουλή και να έχει μία συζήτηση με τον πρόεδρο της. Είναι λογικό ότι ο κύριος Πετσάλνικος, δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και να ακούσει στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε.

Slapologos

Posted in Slapολογήματα and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *