Εκλογές 2010: Αισιόδοξοι οι υποψήφιοι για την τελική νίκη

Νικήτας Κακλαμάνης

Νικήτας Κακλαμάνης

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, υποψήφιος για το δήμο Αθηνών, ψήφισε στις 10.04 το πρωί στο Παγκράτι.

Ο κ. Κακλαμάνης ψήφισε για περιφέρεια αλλά και για τον δήμο της Αθήνας. «Σήμερα η αθηναίοι και αθηναίες εκλέγουν το δήμαρχο της πόλης και της καρδιάς τους…», δήλωσε στους δημοσιογράφους.


Ενώ τόνισε πως είναι αισιόδοξος του για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τους συμπολίτες του, γιατί -όπως είπε- επί 20 χρόνια τον τιμούν με την ψήφο τους.

Να προσέλθουν στις κάλπες, προέτρεψε τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, Γ. Καμίνης.

«Αποχή σημαίνει διατήρηση της σημερινής κατάστασης και η Αθήνα δεν αρέσει πια σε κανέναν», τόνισε ο κ. Καμίνης, σε δηλώσεις του, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις 11.16 σήμερα το πρωί στον Κολωνό.

Αυτοί που με την αποχή τους στον πρώτο γύρο ήθελαν να δείξουν την αδιαφορία τους, επισήμανε ο κ. Καμίνης, θα πρέπει τώρα να πάρουν την τύχη στα χέρια τους και να γυρίσουν σελίδα, γιατί αποχή σημαίνει αδράνεια.

Στις 10.04 ο Γιάννης Σγουρός, υποψήφιος για την περιφέρεια της Αττικής ψήφισε στη Νέα Σμύρνη. Σήμερα προσήλθε μόνος του στο εκλογικό κέντρο χωρίς στο γιο όπως έκανε την προηγούμενη Κυριακή.

«Σήμερα είναι ημέρα ευθύνης των πολιτών», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

«Τα προβλήματα είναι πολλά και χρειάζονται λύσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε σκληρά, απ΄όποια θέση μας τάξουν οι πολίτες, που νομίζω ότι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα για το παρόν και το μέλλον της Αττικής», είπε ο κ. Σγουρός, τονίζοντας ότι «με λόγια δε γίνεται τίποτα, μόνο με έργα».

Χαμογελαστός έφτασε στο εκλογικό κέντρο στα Κάτω Πετράλωνα στις 10.14 ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης όταν έριξε το φάκελο στην κάλπη χειροκροτήθηκε από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

«Αποφασίζουμε σήμερα για το αύριο που θέλουμε, που αξίζουμε, που δικαιούμαστε. Ενα αύριο κοινωνικής μέριμνας, ελπίδας και ανάπτυξης», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Κικίλιας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποσοστό της αποχής, που δείχνει ανεβασμένο, ο κ. Κικίλιας είπε ότι πρέπει να περιμένουμε να το δούμε στο τέλος και πρόσθεσε ότι ευελπιστεί, πως όλοι οι πολίτες θα ασκήσουν τα δικαιώματά τους στην κρίσιμη φάση που βρισκόμαστε.

Posted in Πολιτική and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *