Μαφιόζος αυτοκτόνησε για να αποφύγει τη σύλληψη

Μαφιόζος αυτοκτόνησε για να αποφύγει τη σύλληψη

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Ιταλία κατά τη διάρκεια μιας συντονισμένης επιχείρησης των αρχών για τη σύλληψη 90 κατηγορούμενων για σχέσεις με τη μαφία.

Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του 43χρονου Τζουζέπε Κρισταρέλι στη Ρώμη, επιδεικνύοντας την εισαγγελική εντολή για τη σύλληψή του, εκείνος ένοιωσε αδιαθεσία και ζήτησε από τη γυναίκα του ένα ποτήρι νερό και αμέσως μετά πήδηξε από το παράθυρο του διαμερίσματός του που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο.

Οι αστυνομικές αρχές που είναι επιφορτισμένες με τις συλλήψεις των μελών της ιταλικής μαφίας, μετά την αυτοκτονία του άνδρα ακύρωσαν τη συνέντευξη Τύπου που είχαν προγραμματίσει για το μεσημέρι.

Η έρευνα που διεξάγουν οι αστυνομικοί είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί στη γείτονα χώρα και αφορά την μαφιόζικη ομάδα «Κοντίνι» που είναι από τις ηγεμονικές στην περιοχή της Νάπολη.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται στις επαρχίες της Καμπάνια, της Τοσκάνης και της Ρώμης και αφορούν τις οικονομικές δραστηριότητες των μαφιόζων που φτάνουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Posted in Διεθνή and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *