Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Παναθηναϊκού

Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Παναθηναϊκού

Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ του Παναθηναϊκού

Όσοι περίμεναν να μην υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα από την σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον νέο πρόεδρο της ομάδας, μπορούν να αισθάνονται δικαιωμένοι. Απόφαση δεν πάρθηκε, λόγω της απουσίας των μεγάλομετόχων της ΠΑΕ, και απλώς όσοι έδωσαν το «παρών» στην συνεδρίαση, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη.

Σε αυτό το νέο ραντεβού, αναμένεται να παρευρεθούν όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και κυρίως οι μεγαλομέτοχοι. Σκοπός; Φυσικά να ληφθεί μια απόφαση για έναν «κοινής αποδοχής» νέo προέδρου, ο οποίος θα «τρέξει» όλα τα ζητήματα της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Επικεφαλής του ΔΣ ήταν ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, οι δύο άνδρες κατέβηκαν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να ενημερώσουν για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκε ζήτημα νέας θητείας του Νικόλα Πατέρα, με τον εκπρόσωπο του τέως προέδρου της ΠΑΕ να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει τέτοια διάθεση. Ο Αντώνης Αντωνιάδης μετά το τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο Νικόλας Πατέρας θα συνεχίσει να δίνει το «παρών» στο ΔΣ σαν απλό μέλος.

Στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της ανάληψης της προεδρίας από τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος όμως αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ περίπου 1.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονταν κάτω από τα γραφεία. Υπήρξε αίτημά τους, μια αντιπροσωπεία από τρία άτομα να ανέβουν και να μιλήσουν με τα μέλη του ΔΣ, κάτι που έγινε δεκτό.

Πηγή: sport-fm.gr

Posted in Αθλητικά and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *