Η επιστροφή των Cast

Η επιστροφή των Cast

Η επιστροφή των Cast

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες βρετανικές μπάντες των 90s, οι Cast, αποφάσισαν να επιστρέψουν. Μάλιστα ανακοίνωσαν και τις πέντε πρώτες συναυλίες τους σε μεγαλουπόλεις της πατρίδας τους. Αυτές θα είναι οι πρώτες τους εμφανίσεις ύστερα από το 2001 όπου και διαλύθηκαν.

Αξίζει να τονίσουμε πάντως πως σύμφωνα με αυτά που δήλωσε ο frontman τους και πρώην μπασίστας των La’s, John Power δεν πρόκειται να περιοριστούν μόνο σε συναυλίες. «Ξέρω ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια αλλά είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο οπότε τηλεφώνησα προσωπικά στα υπόλοιπα τρία μέλη της μπάντας και τους είπα πως θα ήθελα να ξαναφτιάξουμε τους Cast. Κάτι υπάρχει στο μυαλό μου και είναι έτοιμο να εκραγεί. Δουλεύω πάνω σε μουσικές που νομίζω πως ταιριάζουν στην μπάντα, αν και δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο μακριά».

Οι Cast από το Λίβερπουλ, κυκλοφόρησαν τέσσερις δίσκους και απέκτησαν φανατικούς οπαδούς, ανάμεσα τους και ο Noel Gallagher των Oasis. Ωστόσο, προσωπικές διαφορές τους οδήγησαν το 2001 στο διαζύγιο. Ο Power σχολιάζει σχετικά, «Για μένα το να τηλεφωνήσω στα παιδιά και τελικά να βρεθούμε και οι τέσσερις στο ίδιο δωμάτιο, μου μοιάζει απίστευτο. Αν μου το έλεγαν λίγα χρόνια πριν θα έβαζα τα γέλια. Τώρα όμως η μουσική έχει γεμίσει ξανά το κορμί μου».

Αξίζει να σημειώσουμε πως φέτος συμπληρώνονται 15 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε ο πρώτος τους δίσκος, All Change.

Ας θυμηθούμε το τραγούδι των  Cast με τίτλο Fine Time

Πηγή: rockfm.gr

Posted in Μουσική and tagged , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *