Το Χαμένο Σύμβολο από το Dan Brown

Το Χαμένο Σύμβολο

Το Χαμένο Σύμβολο

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την ερώτηση που όλοι οι φίλοι του Dan Brown θέλουν να μάθουν την απάντηση του. Το Χαμένο Σύμβολο (The Lost Symbol) είναι τόσο καλό όσο ο Κώδικας Ντα Βίντσι; Ε, ναι λοιπόν είναι! Ο Brown έχει καταφέρει να αναμίξει τέλεια το σασπένς με την περιπέτεια και το Χαμένο Σύμβολο είναι συναρπαστικότατο.

Το Χαμένο Σύμβολο ξεκινά με μία αρχαία ιεροτελεστία που φυσικά κρατείται επτασφράγιστο μυστικό. Οι αναγνώστες καταλαβαίνουν πως βρίσκονται στον κόσμο του Dan Brown όταν, προς το τέλος του πρώτου κεφαλαίου, το βιβλίο αποκαλύπτει ένα μυστικό του μεγάλου μυστικού! Μπερδευτήκατε; Γι’ αυτό δεν θα προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να μην χαλάσω την λογοτεχνική σας εμπειρία.

Το μόνο που μπορώ να αναφέρω είναι πως και πάλι ο ήρωας είναι ο γνωστός καθηγητής Robert Langdon και το σκηνικό εξελίσσεται στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσινγκτον. Όπως όλα τα βιβλία του Dan Brown, ο ρυθμός είναι ασταμάτητος, οι αποκαλύψεις πολλές και σίγουρα δεν θα βαρεθείτε καμία στιγμή κατά την διάρκεια της ανάγνωσης.

Το Χαμένο Σύμβολο κυκλοφορεί στα Ελληνικά εδώ και 3 μήνες και προσφέρεται από τις εκδόσεις Λιβάνη. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα ακόμα μοναδικό δημιούργημα του μεγάλου αυτού συγγραφέα, και ζήστε τις εμπειρίες και τις περιπέτειες του Robert Langdon.

Posted in Λογοτεχνία and tagged , , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *