Εκμετάλλευση ή όχι οι τόσες πολλές εκδόσεις DVD του Avatar;

Εκμετάλλευση ή όχι οι τόσες πολλές εκδόσεις DVD του Avatar;

Εκμετάλλευση ή όχι οι τόσες πολλές εκδόσεις DVD του Avatar;

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες κυκλοφορίας της ταινίας επιστημονικής φαντασίας του James Cameron, Avatar σε DVD, οι πωλήσεις της θα πήγαιναν εξαιρετικά και μάλιστα χωρίς καν να βγει στην τρισδιάστατη μορφή της.

Η ταινία κυκλοφόρησε την προηγούμενη Πέμπτη, και μάλιστα μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το «Σκοτεινό Ιππότη», γίνοντας η πρώτη σε πωλήσεις Blu-ray DVD ταινία ξεπερνώντας τις 4 εκατομμύρια πωλήσεις την πρώτη κιόλας ημέρα.

Η Fox Home Entertainment ήδη σχεδιάζει μία ειδική έκδοση του Avatar η οποία θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο και μία τρισδιάστατη έκδοση για τις αρχές του επόμενου χρόνου.

Το ερώτημα όμως που γεννάται είναι το εξής: Πόσοι από αυτούς που αγόρασαν πριν από μερικές ημέρες το DVD θα επενδύσουν ξανά και ξανά στην ίδια ταινία;

Ο Cameron στο παρελθόν έχει κριτικάρει σκηνοθέτες όπως ο George Lucas, του οποίου η σειρά ταινιών «Πόλεμος των Άστρων» κατέληξε σε έναν μεγάλο αριθμό από DVD εκδόσεις. Τώρα οι φίλοι του Avatar δεν θα πρέπει να είναι το ίδιο σκεπτικοί για αυτή τη πιθανή οικονομική εκμετάλλευση;

Posted in Σινεμά and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *