Ρεκόρ επισκέψεων σημείωσε η έκθεση Γκραφίτι και τέχνης «του δρόμου», που παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Λος Άντζελες. Η Δευτέρα που μας πέρασε ήταν η τελευταία ημέρα της έκθεσης, η οποία ήταν ανοιχτή για το κοινό από τον Απρίλιο.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του μουσείου, 201.352 άνθρωποι το επισκέφτηκαν, προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά τα έργα των καλλιτεχνών «του δρόμου». Ανάμεσα τους και αυτά του «ανατρεπτικού» Banksy.
Το προηγούμενο ρεκόρ επισκέψεων είχε σημειωθεί σε έκθεση του Andy Warhol, όπου συνολικά 195.000 επισκέπτες είχαν περάσει από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Λος Άντζελες. Από στοιχεία προκύπτει ότι οι επισκέψεις αυξήθηκαν πάρα πολύ, χάρη στην ελεύθερη είσοδο για το κοινό, μια ημέρα της εβδομάδας.
