Οι Arkán ξαναχτυπούν!

Οι Arkán ξαναχτυπούν!

Οι Arkán ξαναχτυπούν!

Οι Arkán ξαναχτυπούν! Το δημοφιλές συγκρότημα με τις rock καταβολές επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλία στο Club του Μύλου την Κυριακή 23/05. Με ελληνόφωνο rock αλλά και αγαπημένες διασκευές της διεθνούς rock σκηνής θα ξεσηκώσουν το κοινό, όπως κάνουν εξάλλου σε κάθε τους εμφάνιση! Όσοι λοιπόν δεν είχατε μέχρι τώρα την ευκαιρία να τους απολαύσετε από κοντά, ετοιμαστείτε για ένα τρίωρο ανατρεπτικό live που θα σας μείνει αξέχαστο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30, ενώ η είσοδος είναι €12! Μαζί τους εμφανίζονται οι ανερχόμενοι Cherry.

Οι Arkán είναι ένα ελληνόφωνο rock συγκρότημα αποτελούμενο από τον Δημήτρη Τριανταφυλλίδη (φωνή & ακουστική κιθάρα), το Βασίλη Σωτηριάδη (ηλεκτρική κιθάρα), τον Χρήστο Τσενή (ηλεκτρικό μπάσο) και τον Αντρέα Φεύγα (drums).

Το Καλοκαίρι του 2007, το συγκρότημα με τις rock καταβολές πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Ένα χρόνο αργότερα οι Arkán ανοίγουν τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στην Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών στη Θάσο, ενώ μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες εμφανίσεις. Αυτό το διάστημα το τετραμελές συγκρότημα ετοιμάζει το υλικό της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς.

Η λέξη “arkan” στη γλώσσα tartar σημαίνει “άγριο άλογο” ενώ στην Ουκρανία και στη Ρουμανία υπάρχει παραδοσιακός χορός με το ίδιο όνομα που χορεύεται γύρω από μία φωτιά και μόνο από άντρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Επίσημο Blog των Arkán στη διεύθυνση http://arkantheband.blogspot.com.

Οι Cherry είναι το νέο ανερχόμενο funk συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Το όνομά του, εμπνευσμένο ίσως  από κάποια κερασένια χείλη, φέρνει στο νου καλοκαίρι, αρώματα και γεύσεις, που σε συνδυασμό με τη funk soul και rock μουσική μας εξιτάρουν για τα καλά!

Οι Cherry αποτελούνται από τη Λίνα Ζηνά (φωνή & πλήκτρα), τον Denis Yefymenko (ηλεκτρική κιθάρα), το Βασίλη Καραδάτκο (ηλεκτρικό μπάσο και φωνητικά) και το Δημήτρη Ζήκα (drums).

Μύλος Club

Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη

Έναρξη: 21:30

Είσοδος: €12

Τηλ. 2310 510 081

Posted in Θεσσαλονίκη and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *