Οι Prodigy έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Prodigy έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Prodigy έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έρχονται οι Prodigy στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου. Αρχικά είχαν προγραμματιστεί δύο συναυλίες στο Αθηνών Αρένα, λόγω όμως αυξημένης ζήτησης θα γίνει τελικά μία συναυλία στην Αθήνα, στο γήπεδο Tae-Κwon-Do. Στις 18 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη.


Μετά το sold out της πρώτης συναυλίας των Prodigy στην Αθήνα στις 17 Σεπτεμβρίου στο Αθηνών Αρένα και για να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια, προστέθηκε και δεύτερη ημέρα στον ίδιο χώρο στις 16 Σεπτεμβρίου.

Όμως και αυτή η συναυλία έγινε sold out μέσα σε λιγότερο από 10 ημέρες.

Καθώς δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί και τρίτη συναυλία του συγκροτήματος στην Αθήνα, λόγω του προγραμματισμού της περιοδείας και για να μπορέσει να ικανοποιηθεί η μεγάλη ζήτηση του κοινού, οι Prodigy και η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας Detox αποφάσισαν την πραγματοποίηση μιας και μοναδικής συναυλίας για την Αθήνα, στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Φαλήρου Tae-Κwon-Do.

Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη πουληθεί, τόσο για τις 16 όσο και για τις 17 Σεπτεμβρίου και αναγράφουν ως χώρο διεξαγωγής το Αθηνών Αρένα, ισχύουν κανονικά για την μια και μοναδική συναυλία για την Αθήνα.

Στις 18 Σεπτεμβρίου οι Prodigy θα εμφανιστούν στο ΠΑΟΚ Αρένα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Λίαμ, ο Μαξίμ και ο Κιθ θα παρουσιάσουν μερικές από τις πιο επιτυχημένες στιγμές τις καριέρας τους που περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων: Smack My Bitch Up, Breathe, Out of Space, No Good (Start The Dance), Voodoo People, Poison, Firestarter, Omen, Warrior’s Dance, Charly, One Love.

Posted in Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Συναυλίες and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *