Ο Marc Jacobs όπως δεν τον έχετε ξανά δει

Ο Marc Jacobs όπως δεν τον έχετε ξανά δει

Ο Marc Jacobs όπως δεν τον έχετε ξανά δει

Γυμνός και χωρίς αναστολές πόζαρε ο Marc Jacobs για την καμπάνια του νέου του αρώματος. Κάτι που, όπως δήλωσε, του «βγήκε» πολύ φυσικά.

«Ο Rob [Duffy] αποφάσισε ότι ήμουν σε αρκετά καλή φόρμα για να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν ήμουν καθόλου αγχωμένος –προσπαθώ να διατηρώ τη φόρμα μου και πηγαίνω στο γυμναστήριο αρκετά συχνά,  οπότε δε χρειάστηκε να κάνω πολύ προετοιμασία. Γυμνάζομαι από πάντα. Είμαι πολύ περήφανος για το πώς περιποιούμαι τον εαυτό μου», είπε ο ίδιος.

Ο Jacobs μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του αντρικό άρωμα, με το όνομα Bang, το οποίο προέκυψε όταν εκείνος βρισκόταν στο γυμναστήριο και θεώρησε ότι ήταν αρκετά «αρρενωπό».  Τί πιστεύει όμως ότι κάνει τους ανθρώπους να μυρίζουν ωραία;

«Είναι μια δύσκολη ερώτηση γιατί διαφορετικά πράγματα μυρίζουν ωραία σε διαφορετικούς ανθρώπους. Μερικές φορές κάτι που μυρίζει άσχημα στην ουσία μπορεί να μυρίζει πολύ ωραία – νομίζω ότι εξαρτάται με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κανείς.»

Επίσης, ο σχεδιαστής διέψευσε τις φήμες σχετικά με το…γαμήλιο μέλλον του. «Όχι, δεν παντρεύομαι», δήλωσε.

Ο σχεδιαστής, που τη χρονιά αυτή κέρδισε το βραβείο του Σχεδιαστή Γυναικείων Ρούχων της Χρονιάς του CFDA, είπε ότι νιώθεις πως έχει πολλά να μάθει ακόμη.

«Δε σταματάς ποτέ να μαθαίνεις. Είναι κάτι που πάντα χρειάζεται να κάνεις και είναι πολύ λυπηρό όταν σταματά να συμβαίνει. Είναι πολλά αυτά που με εμπνέουν και με ενθουσιάζουν. Εμπνέομαι από φίλους, από κόσμο που βλέπω να περπατά στο δρόμο, από ένα τραγούδι ή μία μελαγχολική ταινία. Υπάρχουν τόσα πολλά στα οποία μπορείς να στραφείς», είπε ο ίδιος.

Posted in Μόδα and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *