Έκθεση ΜΑΜΟΥΘ ΚΟΜΙΞ

Έκθεση ΜΑΜΟΥΘ ΚΟΜΙΞ

Έκθεση ΜΑΜΟΥΘ ΚΟΜΙΞ

Η ΜΑΜΟΥΘ τώρα οργανώνει μια έκθεση σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας και τον Πολιτιστικό Οργανισμό, υπό την αιγίδα του Γαλλικού Ινστιούτου Αθηνών. Η έκθεση με τίτλο: “La BD – Η Γαλλική “ματιά” στα Κόμιξ”, θα παρουσιαστεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου “Μελίνα Μερκούρη” από τις 20 Σεπτεμβρίου έως και τις 8 Οκτωβρίου.


ΜΑΜΟΥΘ ειδικεύεται στις γαλλόφωνες εκδόσεις, ΑΣΤΕΡΙΞ, ΤΕΝ ΤΕΝ, ΛΟΥΚΙ ΛΟΥΚ, ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ, ΑΛΙΞ, αλλά και τόσοι άλλοι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες εκδίδονται με αγάπη και φροντίδα 30 χρονια.)

Η έκθεση αυτή στοχεύει στην πληρέστερη το δυνατόν παρουσίαση σε “ήρωες” και δημιουργούς που έδωσαν και δίνουν το δικό τους στίγμα στη 9η Τέχνη.

Συνολικά 64 κάδρα, μια διαδρομή στα Κόμιξ γεμάτη πληροφορίες, εικόνες και φυσικά διασκέδαση!

Απευθύνεται τόσο σε νεαρούς φίλους, μα και μεγαλύτερους fans, αμετανόητους συλλέκτες, αλλά και σε όσους αναγνωρίσουν τους δικούς τους ήρωες της παιδικής φαντασίας.

Μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων θα δώσουν τη δυνατότητα σε μαθητές των σχολείων της περιοχής, αλλά και των μαθητών των γαλλόφωνων σχολείων, να περιηγηθούν στο μαγικό κόσμο των κόμιξ και να ζήσουν την μοναδική εμπειρία της δημιουργίας του από γνωστούς καλλιτέχνες και δημιουργούς.

Συνολικά η παραγωγή αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια της ΜΑΜΟΥΘ να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τη νεολαία, να της δώσει ευκαιρίες για δημιουργία, για φαντασία και για παιχνίδι, ενώ παράλληλα να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων και …γιατί όχι να συγκινήσει με μνήμες και εικόνες…

Σας περιμένουμε όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους σε αυτή την πολύχρωμη, ψυχαγωγική, διαφορετική συνάντηση!

Posted in Έξοδος and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *