Αντιρατσιστικό φεστιβάλ στην καρδιά της Αθήνας

Αντιρατσιστικό φεστιβάλ στην καρδιά της Αθήνας

Αντιρατσιστικό φεστιβάλ στην καρδιά της Αθήνας

Στις 9, 10 και 11 Ιουλίου, το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ ανοίγει ξανά τις πύλες του στην καρδιά της Αθήνας, στο Άλσος Γουδή. Για 15η χρονιά Έλληνες, μετανάστες και πρόσφυγες στήνουν μια μεγάλη αντιρατσιστική γιορτή στην πόλη, ένα πλούσιο φεστιβάλ με ποικίλες πολιτικές και πολιτισμικές αποχρώσεις.

Με κοινό παρανομαστή όλων των συμμετεχόντων τη μουσική του κόσμου, τις πολυεθνικές γεύσεις και την τέχνη του θεάτρου, έχουν προγραμματιστεί ποικίλες εκδηλώσεις και συζητήσεις.

Με τις μελωδίες και τους ρυθμούς των Les Skartoi, Skaribas, Dustbowl, Deus Ex Machina, Μιχάλη Δέλτα, Salonumuz Klimalidir, Εncardia, Στάθη Δρογώση και Θανάση Παπακωνσταντίνου αλλά και με ρεμπέτικες κομπανίες, θα κυλήσουν οι τρεις ημέρες του φεστιβάλ.

Στον χώρο του πάρκου μακρινά γευστικά ταξίδια υπόσχονται οι συμμετέχοντες μετανάστες που από τις αχνιστές κατσαρόλες τους θα βγάζουν νοστιμιές της πατρίδας τους.

Αλλά και σειρά συζητήσεων θα λάβει χώρα στο φετινό πλαίσιο του αντιρατσιστικού φεστιβάλ για θέματα όπως η παγκόσμια κρίση, ο ρατσισμός, τα εργασιακά δικαιώματα, τα ναρκωτικά, η σχέση αθλητισμού-ρατσισμού και πολλά ακόμα.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα των συναυλιών και των εκδηλώσεων του φεστιβάλ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.antiracistfestival.gr .

Πληροφορίες: Άλσος Γουδή, είσοδος από Κατεχάκη, 210 3813928, είσοδος 6 ευρώ, www.antiracistfestival.gr .

Posted in Έξοδος and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *