Σκιές στην πόλη

Σκιές στην πόλη

Σε μια εποχή που οι δημιουργικές πρωτοβουλίες αποτελούν επιτακτική ανάγκη, η ομάδα desearch προσκαλεί καλλιτέχνες από 10 μορφές τέχνης, σε μια «διαδραστική συνομιλία με την πραγματικότητα». 07-13 Σεπτεμβρίου, στο «Βρυσάκι» (Βρυσακίου 17, Πλάκα).

Το CS (Counter-Strike) Project εντάσσεται σε μια πρώτη προσέγγιση βιωματικών αναφορών στη σύγχρονη καθημερινότητα, όπως αυτή καταγράφεται στη Μητρόπολη του 2012˙ οργανώνεται γύρω από μία δομημένη, ρέουσα αφήγηση, η οποία θα διευκολύνει τους επισκέπτες να κατανοήσουν τα κύρια σημεία του, ενώ παράλληλα, κάποιες φορές θα τους προκαλεί και κάποιες θα τους αφήνει να βυθιστούν στην γοητεία των δρώμενων, δημιουργώντας σχέσεις δράσης-θέασης-αντίληψης-σύγχρονου προβληματισμού.

Παράλληλα, στις 14 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο Ιανός συζήτηση με τη συμμετοχή επιστημόνων, των συμμετεχόντων καλλιτεχνών και των ανθρώπων που θα βιώσουν την εμπειρία στο Βρυσάκι τις προηγούμενες μέρες, σε μια προσπάθεια διερεύνησης όλων των πιθανών πλευρών του θέματος.

Πηγή:ThePressProject.gr

Posted in Προτάσεις and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *