Χωρίζει τη γυναίκα του και ζητά πίσω το νεφρό που της είχε δωρίσει!

Χωρίζει τη γυναίκα του και ζητά πίσω το νεφρό που της είχε δωρίσει!

«Χωρίζουμε; Δώσε μου πίσω το νεφρό μου». Δεν είναι τίτλος κάποιας κωμωδίας αλλά μια υπόθεση που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν δικηγόροι στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ένας γιατρός, που χωρίζει με τη γυναίκα του, ζητά πίσω το νεφρό που της είχε δωρίσει πριν από λίγα χρόνια!

Ο γιατρός μάλιστα, έδωσε και συνέντευξη Τύπου, για να ανακοινώσει το αίτημα του. Όπως είπε δώρισε το νεφρό του στη σύζυγό του, που το είχε ανάγκη, όμως η γυναίκα έκανε το λάθος να ζητήσει διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου.

Οπότε μαζί με τα διάφορα αντικείμενα, που θα πρέπει να χωρίσουν σε τέτοιες περιπτώσεις, ο σύζυγος θέλει να πάρει πίσω και το όργανό του που πλέον όμως βρίσκεται στο σώμα της γυναίκας του. Όπως ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, η σύζυγός του άρχισε να έχει εξωσυζυγική σχέση μετά από τη μεταμόσχευση.

«Ζούσαμε σ’ ένα σπίτι εκατομμυρίων, ήμουν καλός σύζυγος, καλός πατέρας και της έσωσα τη ζωή και δεν μετανιώνω γι’ αυτά, αλλά ο πόνος μου είναι ανείπωτος τώρα», τόνισε.

Πάντως ο πληγωμένος σύζυγος δήλωσε ότι θα μπορούσε να συμβιβαστεί και ν’ αφήσει και το νεφρό στη θέση του, αν λάβει 1,5 εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση.

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *