Χωρισμοί μέσω διαδικτύου

Χωρισμοί μέσω διαδικτύου

Χωρισμοί μέσω διαδικτύου

Με τον ίδιο τρόπο που χιλιάδες άνθρωποι επιλέγουν να γνωρίζονται στις μέρες μας, να κάνουν σχέση, οικογένεια και παιδιά, φαίνεται πως χωρίζουν κιόλας. Και αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος από το internet.

Το www.divorceonline.com αποτελεί έναν διαδικτυακό τόπο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δέχεται χιλιάδες επισκέψεις από χρήστες κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να μάθουν τα πάντα γύρω από τη διαδικασία του διαζυγίου.

Από τη νομική και οικονομική πλευρά, μέχρι την επιμέλεια των παιδιών και κάθε καταστατικό σχετικά με τη λύση ενός γάμου. Αποτελεί μία «ευγενική χορηγία» του Αμερικανικού Δικτύου Πληροφόρησης Διαζυγίων και προσφέρει ακόμη και online αιτήσεις διαζυγίων.

Θλιβερή, αλλά πραγματική η εξέλιξη των σχέσεων στη σύγχρονη εποχή, με τα sites να κυριαρχούν σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Είναι κόπος άραγε πλέον η επίσκεψη – ακόμη και η όχι κοινή – στον δικηγόρο; Είναι εκτός κλίματος κάθε διαδραστική ενασχόληση και επαφή για κάτι τόσο σημαντικό, όπως ένα διαζύγιο; Ποιος ξέρει…

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πλέον χωρίζουν μέσω internet. Είναι και αυτός ένας τρόπος για να αποφύγει κανείς πολλά. Και ίσως να το επιθυμεί κιόλας.

Posted in Παράξενα and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *