Τον συνέλαβαν γιατί μαχαίρωσε….καρπούζι!

Τον συνέλαβαν γιατί μαχαίρωσε….καρπούζι!

Η αστυνομία του Κονέκτικατ συνέλαβε έναν 49χρονο μετά από καταγγελία της συζύγου του ότι μαχαίρωσε με επιθετικό τρόπο ένα καρπούζι!

Ειδικότερα, ο Carmine Cervellino αντιμετωπίζει κατηγορίες για «άτακτη και απειλητική συμπεριφορά» και παραπέμφθηκε σε δίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύζυγος του Carmine Cervellino τον κατήγγειλε αρχικά επειδή βρήκε ποσότητα μαριχουάνας στην εργαλειοθήκη του.

Ωστόσο, επιστρέφοντας στο σπίτι από το αστυνομικό τμήμα, βρήκε ένα καρπούζι πάνω στον πάγκο που είχε καρφωμένο ένα μεγάλο μαχαίρι.

Η γυναίκα πήρε φωτογραφία το καρπούζι και την έδειξε στην αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι ήταν ένα είδος απειλής εναντίον της επειδή ο σύζυγός της ήταν εκνευρισμένος μαζί της.

Έτσι ο Cervellino συνελήφθη και αναγκάστηκε να πληρώσει ως εγγύηση 500 δολάρια για να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, η οποία θα διεξαχθεί στις 28 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών, «η ενδοοικογενειακή βία πρέπει να παίρνεται σοβαρά υπόψη και στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε αυτό που έπρεπε».

Τώρα το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου, ενώ ο….δράστης δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *