Κατάπιε τα κλοπιμαία για να μην τον συλλάβουν!

Κατάπιε τα κλοπιμαία για να μην τον συλλάβουν!

Μία απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στην Ισπανία όταν ένας κλέφτης πολύτιμων λίθων, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη από την αστυνομία, κατάπιε τα… κλοπιμαία.

Θύματα της κλοπής, έπεσαν δύο Βρετανίδες που έτρωγαν σε εστιατόριο της Μαρμπέγια, του περίφημου θέρετρου στη νότια Ισπανία.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δύο «καλοντυμένοι» άνδρες μπήκαν στο εστιατόριο και ο ένας κάθισε στο μπαρ ενώ ο άλλος έπιασε τραπέζι.

Λίγα λεπτά αργότερα σηκώθηκαν και έφυγαν, οπότε η μία από τις Βρετανίδες αντιλήφθηκε ότι η τσάντα της είχε κάνει φτερά. Μεταξύ άλλων στην τσάντα υπήρχαν 2000 ευρώ, 400 λίρες, διάφορα κοσμήματα και ένα κολιέ με ένα διαμάντι αξίας 12.000 ευρώ.

Οι κλέφτες πάντως δεν στάθηκαν τυχεροί αφού εντοπίστηκαν λίγο αργότερα σε τυχαίο τροχονομικό έλεγχο. Στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν κλεμμένες χρυσές αλυσίδες, σκουλαρίκια και πολλά μετρητά, όλα δηλαδή όσα είχαν δηλώσει οι Βρετανίδες, εκτός από το διαμάντι.

Οι αστυνομικοί θυμήθηκαν όμως πως ένας από τους δράστες συμπεριφερόταν «περίεργα» τη στιγμή της σύλληψης και είχε κρύψει το στόμα του με το χέρι του. Έτσι, με τη βοήθεια και μιας ακτινογραφίας, ανακάλυψαν το πολύτιμο διαμάντι στο στομάχι του.

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *