Ένα εξάχρονο αγοράκι από τη Κίνα που γεννήθηκε με 31 δάκτυλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρέσει τα επιπρόσθετα δάκτυλα.
Η επέμβαση που έγινε στο Shengjing νοσοκομείο της Shenyang της Κίνας, διήρκησε έξι ώρες και 30 λεπτά και 11 δάχτυλα αφαιρέθηκαν από τα χέρια και τα πόδια του εξάχρονου.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο εξάχρονος τον οποίον αποκαλούσαν «τέρας» οι συμμαθητές του ίσως να κρατάει και το ρεκόρ Γκίνες για τον άνθρωπο με τα περισσότερα δάχτυλα στον κόσμο.
Ένα από τα χέρια του είχε επτά δάχτυλα, ενώ το άλλο οκτώ. Τέσσερα δάχτυλα στο ένα χέρι και τρία στο άλλο ήταν ενωμένα μεταξύ τους.
Η «ασθένεια» του μικρού, που ονομάζεται πολυδακτυλία, είναι γενικά μία σπάνια γενετική ανωμαλία. Συνήθως, τα επιπρόσθετα δάκτυλα βρίσκονται στο μικρό δάκτυλο του χεριού. Ο μικρός όμως εξάχρονος φαίνεται πως πάσχει από κεντρική πολυδακτυλία, κάτι πολύ σπάνιο και που επηρεάζει τα μεσαία δάκτυλα.
Σύμφωνα με το Spike.com, το κορίτσι του Τζέιμς Μπόντ, Τζέμα Άρτετον έχει γεννηθεί με ένα επιπρόσθετο δάκτυλο σε κάθε της χέρι.

