Έμεινε έγκυος εξαιτίας μίας τρισδιάστατης πορνοταινίας

Έμεινε έγκυος εξαιτίας μίας τρισδιάστατης πορνοταινίας

Έμεινε έγκυος εξαιτίας μίας τρισδιάστατης πορνοταινίας

O αμερικανός στρατιώτης Erick Johnson όταν επέστρεψε στο σπίτι του από το Ιράκ βρήκε τη 38χρονη γυναίκα του Jennifer Stewart έγκυο. Παρόλο που ο Erick και η Jennifer είναι και οι δύο λευκοί το παιδί που γεννήθηκε ήταν μαύρο.

Όταν λοιπόν ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις από την γυναίκα του αυτή του είπε ότι έμεινε έγκυος όταν πήγε με φίλους να παρακολουθήσει πορνοταινία 3D.

Του εξήγησε ότι ένα μήνα μετά που είδε την ταινία, άρχισε να ζαλίζεται και όταν έκανε το τεστ εγκυμοσύνης το αποτέλεσμα ήταν θετικό!!! Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Erick μετά από την εξήγηση που του έδωσε δήλωσε ότι την πιστεύει!

Οι 3D ταινίες έχουν αποκτήσει νέα δημοτικότητα μετά το Avatar. Φαίνεται όμως ότι μετά από την περιπέτεια του ζευγαριού οι κοπέλες που σκέφτονται να παρακολουθήσουν 3D πορνοταινία θα πρέπει να ανησυχούν λιγάκι περισσότερο μήπως και συλλάβουν στο σινεμά!!!

Slap Σχόλιο: ψάξαμε λίγο περισσότερο το θέμα, και από ότι φαίνεται, η παραπάνω ιστορία είναι εντελώς ψεύτικη. Το όλο θέμα ξεκίνησε από ένα σατυρικό Βραζιλιάνικο site «Sensacionalista»το οποίο έβγαλε την είδηση στα Πορτογαλικά. Μάλιστα τα ονόματα των «ηρώων» είχαν και λάθη ορθογραφικά. Κάποιος μετέφρασε το εν λόγω κείμενο στα αγγλικά, ώσπου έφτασε στο πασίγνωστο τεχνολογικό μπλογκ «Gizmodo» (γνωστό για την υπόθεση του iPhone 4ης γενιάς). Από εκεί και πέρα η είδηση εξαπλώθηκε σε όλη την υφήλιο εκθέτοντας συντάκτες και μπλόγκερς που δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες τους. Πάντως ήταν απίστευτη ιστοριούλα!

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *