Πριν από 33 χρόνια ο Olivier Vandevalle έγραψε ένα γράμμα, το έβαλε μέσα σε ένα μπουκάλι κρασιού, το σφράγισε καλά με κερί και ύστερα το πέταξε στην θάλασσα. Το που ταξίδεψε αυτό το μπουκάλι, μόνο το ίδιο ξέρει, αλλά μετά από τόσο καιρό, η Lorraine Yates το βρήκε στο Ντόρσετ της Βρετανίας.
Αν και τα 33 χρόνια είναι πολλά για να καθήσει κάποιος να ψάξει το συγγραφέα του γράμματος, η Lorraine Yates είπε να προσπαθήσει να εντοπίσει τουλάχιστον μέσω της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook τον Olivier Vandevalle.
Πράγματι, βρήκε τον Olivier Vandevalle, ο οποίος όμως είχε ξεχάσει ότι πέταξε το μπουκάλι στη θάλασσα από ένα πλοίο που βρισκόταν ανάμεσα από Αγγλία και Γαλλία. Σύντομα όμως θυμήθηκε με νοσταλγία την γλυκιά αυτή ιστορία: «όταν δεν έχει σκεφτεί αυτό το μπουκάλι για χρόνια και ξαφνικά μία Αγγλίδα παρουσιάζεται από το πουθενά έχοντας διαβάσει το γράμμα σου, κάπως νιώθεις. Όταν μου έστειλε με email το γράμμα τότε η μνήμη μου επανήλθε», είπε ο Vandevalle και συνέχισε: «ήταν μία τρομερή εμπειρία. Που ήταν το μπουκάλι όλα αυτά τα χρόνια; Ήταν θαμμένο κάτω από την άμμο έως ότου μία καταιγίδα το ξέθαψε; Ποτέ δεν θα μάθω».
Ο Vandevalle είπε πως οι δύο γιοι του ηλικίας 16 και 20 έχουν προσπαθήσει και αυτοί να δοκιμάσουν το πείραμα με το γράμμα στο μπουκάλι αλλά έκαναν την κουταμάρα να μην γράψουν την διεύθυνση τους, άρα οι πιθανότητες να λάβουν κάποια απάντηση είναι μηδαμινές.
Κανείς όμως δεν ξέρει το τι μπορεί να γίνει, ο κόσμος είναι γεμάτος από θαύματα.

WOW!!