31χρονη παντρεύτηκε τον....εαυτό της!

31χρονη παντρεύτηκε τον….εαυτό της!

Ήταν μόνη τα τελευταία έξι χρόνια και τώρα επιτέλους απέκτησε… σύντροφο. Η είδηση δεν είναι troll. Η Grace Gelder είναι φωτογράφος και νιόπαντρη. Μόλις παντρεύτηκε μ ε έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ, θα είναι για πάντα μαζί και η ένωσή τους ικανοποιεί πλήρως το εις σάρκαν μιαν.

Η 31χρονη όπως αποκάλυψε, στον Guardian ότι ήταν μόνη τα τελευταία έξι χρόνια και ενώ σκεφτόταν ότι η σχέση με έναν σύντροφο απαιτούσε πολύ κόπο και δουλειά, αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της στο πλαίσιο της διαδικασίας αυτογνωσίας που διανύει το τελευταίο διάστημα. Η τελετή έγινε σε μια φάρμα στο Devon παρουσία 50 καλεσμένων-φίλων, συγγενών και συναδέλφων. Μάλιστα όπως η ίδια ανέφερε, έκανε μέχρι και πρόταση γάμου στον εαυτό της! Και προς μεγάλη της έκπληξη, δέχτηκε!

«Εμπνεύστηκα από το τραγούδι της Björk, «Isobel» όπου σε κάποιο στίχο λέει ‘My name’s Isobel, married to myself’», λέει, ενώ περιγράφει τη (ρομαντική) πρόταση γάμου; «Έγινε σε ένα παγκάκι στο Hampstead Heath τον περασμένο Νοέμβριο…», σημειώνει ενώ στους όρκους που αντάλλαξε, υποσχέθηκε, στον εαυτό της πάντα, ότι θα τον αγαπά…

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *