27χρονη είναι αλλεργική στο νερό!

27χρονη είναι αλλεργική στο νερό!

Η Χάιντι Ντελ είναι μια 27χρονη πρώην καθηγήτρια χορού η οποία αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα. Είναι αλλεργική στο νερό. Απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή με το νερό διότι και είναι επώδυνο για αυτή, αλλά και επειδή το αλλεργικό σοκ που υφίσταται ο οργανισμός είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να τη σκοτώσει.

Στο βίντεο θα δείτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας τι απαγορεύεται να κάνει η Χάιντι, και τι παθαίνει όταν την αγγίζει νερό, δάκρυ, ιδρώτας. Δεν μπορεί να κολυμπήσει, ενώ κινδυνεύει ακόμη και όταν βρέχει έξω.

Η αλλεργία εμφανίστηκε στα 20 της χρόνια και οι γιατροί κατέληξαν ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση που ονομάζεται «υδατογενής κνίδωση».

Μπάνιο κάνει μόνο μια φορά την εβδομάδα και αυτό μάξιμουμ για 1 λεπτό, έτσι ώστε να έρχεται όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα σε επαφή με το νερό. Νερό πίνει σπάνια αφού ο πόνος είναι αφόρητος και ενυδατώνεται μόνο με γάλα και cola διαίτης. Τα μαλλιά της τα λούζει ο σύντροφος της.

Αναγκάστηκε να αφήσει τη δουλειά της και τον χορό γιατί ο ιδρώτας μπορούσε να τη σκοτώσει. Όπως και το κλάμα άλλωστε, αφού το σοκ που υφίσταται ο οργανισμός είναι αρκετά ισχυρό. Έξω από το σπίτι δεν βγαίνει όταν βρέχει ενώ κυκλοφορεί πάντα με αντιισταμινικά χάπια μέσα στην τσέπη της.

Η υδατογενής κνίδωση είναι μια σπάνια αλλεργική αντίδραση. Σε ήπιες μορφές η επαφή με το νερό δημιουργεί έντονη φαγούρα, εξανθήματα και κοκκινίλες η οποία εξαφανίζεται μετά από ώρες. Σε βαρύτερες μορφές όμως ο πόνος είναι αφόρητος και ο κίνδυνος για σοκ μεγάλος.

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *