Τροχοφόρα δωμάτια!

Τροχοφόρα δωμάτια!

Αυτό το εξοχικό στη βόρεια Γαλλία δημιουργήθηκε από το αρχιτεκτονικό studio Raum και ξεχωρίζει στα σημεία για μια πρωτοποριακή ιδέα που εφάρμοσε ο αρχιτέκτονας στα υπνοδωμάτια του σπιτιού.

Τοποθέτησε ρόδες και έδωσε τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες και στα δυο τους παιδιά να βγάζουν τα δωμάτιά τους στη βεράντα! «Οι πελάτες ζήτησαν ένα μέρος για να γεμίζουν τις μπαταρίες τους, απλό και άνετο αλλά και ζεστό και φιλόξενο», λέει ο αρχιτέκτονας Thomas Durand.

Το κτίριο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ιδιοκτητών, παρέχοντας αρκετούς εξωτερικούς χώρους που προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους για να βιώσουν το παρακείμενο δάσος αλλά και τη θέα προς τον κόλπο του Morbihan.

Το ισόγειο έχει σχεδιαστεί ως ένας ευέλικτος χώρος γεμάτος με αυτόνομα έπιπλα, συμπεριλαμβανομένων δύο κινητών υπνοδωματίων για τα παιδιά. Αυτές οι καμπίνες σημύδας τοποθετήθηκαν πάνω σε τροχούς, ώστε να μπορούν να μετακινηθούν στη βεράντα. «Τα τροχοφόρα δωμάτια είναι κάτι που προτείνεται στους πελάτες, αφού μπορούν να απολαύσουν τον ύπνο τους στη φύση χωρίς κόπο!», συμπληρώνει.

 

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , , , , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *