Σε δίκη για μερικά στρινγκάκια!

Σε δίκη για μερικά στρινγκάκια!

Σε δίκη για μερικά στρινγκάκια!

Πεδίο μάχης έκαναν το δικαστήριο δύο γυναίκες για μερικά στρινγκάκια! Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η κατηγορουμένη έκλεβε από την απλώστρα της γειτόνισσάς της διάφορα εσώρουχα, αλλά, όπως φαίνεται, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα… σέξι στρινγκ της, αφού δεν άφηνε στο σκοινί ούτε ένα.


Εκείνη όχι μόνο δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες που της καταλόγισε η μηνύτριά της, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας την ότι αυτή ήταν που έκλεβε τα δικά της εσώρουχα.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αφτιά τους ακούγοντας τις δύο γειτόνισσες να βρίσκονται εκτός εαυτού και να καβγαδίζουν για τα… εσώρουχά τους. Αμέσως τους ζήτησαν σε αυστηρό ύφος να σταματήσουν τις αλληλοκατηγορίες, αφού, όπως είπαν χαρακτηριστικά, είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτο ένα ολόκληρο δικαστήριο να ασχολείται με τα στρινγκ και τις κιλότες τους!

Μάλιστα πρόεδρος του δικαστηρίου πριν περάσει στην κατ’ ουσίαν εξέταση της υπόθεσης ζήτησε από τις δύο αντίδικες να συμβιβαστούν και να επιστρέψουν μονιασμένες στα σπίτια τους.

Ωστόσο οι συμβουλές της για καλή γειτονία κάθε άλλο παρά εισακούστηκαν, αφού οι… άσπονδες γειτόνισσες δεν έδειξαν να έχουν καμία διάθεση αμοιβαίας συμφιλίωσης. Τελικά η υπόθεση αναβλήθηκε, λόγω του τεταμένου κλίματος που επικρατούσε στο δικαστήριο, αλλά και ύστερα από αίτημα της μηνύτριας, αφού απουσίαζε ο δικηγόρος της.

Το παραλίγο μαλλιοτράβηγμα μεταξύ των δύο κυριών μέσα στην αίθουσα τού δικαστηρίου όσο και ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκαν εκεί έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια στην τοπική κοινωνία των Σερρών και συζητιούνται ευρέως στα διάφορα «πηγαδάκια». Τώρα αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης με τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που θα ακουστούν στο ακροατήριο.


Posted in Παράξενα and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *