Γέννησαν δύο φορές δίδυμα την ίδια ημερομηνία!

Γέννησαν δύο φορές δίδυμα την ίδια ημερομηνία!

Τρία χρόνια μετά τη γέννηση των δίδυμων γιών τους, Ντιέγκο και Αρμάνι,απέκτησαν και δίδυμες κόρες! Ένα ζευγάρι,όχι μόνο απέκτησε δύο σύνολα πανομοιότυπων διδύμων, αλλά τα δίδυμα αγόρια και τα δίδυμα κορίτσια έχουν γενέθλια την ίδια ημερομηνία.

Ναι καλά διαβάσατε! Ένα ζευγάρι από τη Βρετανία οι Tracey και Davood Bageban 3 χρόνια μετά τη γέννηση των δίδυμων γιών τους στις 27 Φεβρουαρίου, την ίδια ακριβώς ημερομηνία απέκτησαν και δίδυμες κόρες.

ο Bageban εργάζεται πολλές ώρες ως διευθυντής καταστήματος προκειμένου να τα βγάλει πέρα οικονομικά ενώ συμβάλλει ενεργά και στην φροντίδα των παιδιών.Όπως λέει μπορεί να κουράζεται πολύ αυτός και η σύζυγός του όμως όταν βλεπουν πόσο αγαπημενα και δεμένα είναι τα παιδιά τους μεταξύ τους,τα ξεχνάνε όλα.

Η ιατρική κοινότητα μιλάει για μία σπάνια περίπτωση αφού μόνο το 30 τοις εκατό των διδύμων είναι ταυτόσημες και η πιθανότητα 2 σετ που γενιούνται την ίδια ημερομηνία είναι μία στα δεκαεφτα εκατομμύρια.

Ένα είναι πάντως σίγουρο, το ζευγάρι δεν θα πρεπει να θυμάται πολλές ημερομηνίες και ούτε πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τα γενέθλια των παιδιών του. Ηδη από τώρα σκέφτονται το πάρτυ που θα διοργανώσουν στις 27 Φεβρουαρίου.

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *