Έπιασε τη σύζυγο με τον υπάλληλό του!

Έπιασε τη σύζυγο με τον υπάλληλό του!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για το επικείμενο διαζύγιο επώνυμου ζευγαριού της Πάτρας που μόλις πριν λίγους μήνες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το θέμα που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Κόσμος», έχει προκαλέσει σάλο σε πολλούς Πατρινούς που γνωρίζουν το γνωστό επιχειρηματία αλλά και την καλλονή σύζυγό του. Ο λόγος της διάλυσης της σχέσης τους δεν είναι άλλος από την… απιστία. Και μάλιστα με ευθύνη της συζύγου και συνυπεύθυνο… έναν υπάλληλο του άνδρα της!

Άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος λένε ότι όλα άρχισαν πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα, όταν ο επιχειρηματίας αντελήφθη ότι κάτι είχε αλλάξει στη συμπεριφορά της γυναίκας του. Έκανε τα πάντα για να την κάνει να νιώσει ευτυχισμένη μαζί του, όμως η συμπεριφορά της παρέμενε ίδια. Το μυαλό του λοιπόν πήγε κατευθείαν στο πονηρό κι έτσι αποφάσισε να βάλει έναν φίλο του να την παρακολουθήσει. Πριν από μία εβδομάδα, η σύζυγος βγήκε για νυχτερινή έξοδο σε γνωστό κέντρο της Πάτρας. Στην παρέα της ήταν μόνο γυναίκες, όλες οι κολλητές της φίλες και κανένας άνδρας. Στο ίδιο μαγαζί ωστόσο βρισκόταν με δική του παρέα και ο… υπάλληλος του άνδρα της, ο οποίος καθόταν σε κοντινό με αυτήν τραπέζι. Οι ματιές διαδέχονταν η μία την άλλη. Το ίδιο και τα μηνύματα sms στα κινητά τηλέφωνα.

Τους… έπιασε στην τουαλέτα!

Ο φίλος του συζύγου ήταν κι αυτός στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, αφού παρακολουθούσε την σύζυγο! Κάποια στιγμή, η σύζυγος και ο υπάλληλος του συζύγου σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και πήγαν στην τουαλέτα. Στο φίλο του συζύγου φάνηκε περίεργο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει. Αποφάσισε να περιμένει όμως η ώρα περνούσε. Είχαν ήδη συμπληρωθεί είκοσι λεπτά και ούτε η γυναίκα αλλά ούτε και ο υπάλληλος έβγαιναν. Έτσι, ο φίλος που είχε αναλάβει την παρακολούθηση αποφάσισε να μπει μέσα. Βρέθηκε μάλιστα στις γυναίκες τουαλέτες και ακούγοντας σε μία από αυτές ερωτικούς ήχους, δεν δίστασε να… σπάσει την πόρτα και να δει με τα ίδια του τα μάτια τη σύζυγο του φίλου του επιχειρηματία να… κάνει ερωτικά παιγνίδια με τον υπάλληλο! Όπως ήταν φυσικό ενημέρωσε τον «κολλητό» του και όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης! Το περίεργο, όμως, στην ιστορία είναι ότι ο υπάλληλος – εραστής, εξακολουθεί να εργάζεται στην επιχείρηση του απατημένου συζύγου!

Posted in Παράξενα and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *