Θα πηδηχτω απο το παραθυρο (βίντεο)

Ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης φοιτητές … τώρα που μεγάλωσαν έκοψαν τις μαλ…ιες

Ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης φοιτητές … τώρα που μεγάλωσαν έκοψαν τις μαλ…ιες

Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί το χαβά τους … ειλικρινά κάποιες στιγμές αναρωτιέμαι τι κάθομαι και κάνω ακόμα εδώ σε αυτή τη χώρα. Το μόνο που με κρατάει είναι η μικρή ελπίδα πως δεν θα με διώξουν αυτοί από τη χώρα μου… θα τους διώξω εγώ (λέμε τώρα).


Μέσα σε όλη τη τρέλα των ημερών, και ενώ σε ένα ιδανικό κόσμο οι ηγέτες θα έπρεπε να εμπνέουν το λαό, οι αγαπητοί μας εθνοπατέρες έχω την εντύπωση πως θέλουν να μας τρελάνουν εντελώς.

Ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης λοιπόν, αυτό το «νέο» αίμα της ελληνικής πολιτικής υποστηρίχτηκαν από πολλούς γιατί έχουν φρέσκιες ιδέες. Και όντως έχουν. Ξεχάστε λοιπόν τους καυγάδες στα έδρανα της βουλής και τα τηλεοπτικά πάνελ.

Πλέον ο «πόλεμος» μεταφέρεται στα διάφορα βίντεο και στο youtube. Αυτά είναι μεγαλεία… ειλικρινά δεν πίστευα το Γιωργάκη όταν μιλούσε για ηλεκτρονική διακυβέρνηση… τα κατάφερε όμως!

Συγκεκριμένα, ένα ακόμα βίντεο με τις κατά καιρούς δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία, σε συγκέντρωση βουλευτών και άλλων κομματικών στελεχών στη Ρηγίλλης. Το ΠΑΣΟΚ απάντησε με ανάρτηση στο Youtube ενός βίντεο με ομιλία του κ. Σαμαρά τον Μάιο του 2009 (ήταν υπουργός Πολιτισμού), στην οποία ακούγεται να λέει ότι το έλλειμμα γι’ αυτή τη χρονιά «θα είναι 4%-4,5%».

Με λίγα λόγια δηλαδή μας λένε (στα ίσια όμως) το πόσο μα…ες είμαστε και εμείς ….

Απολαύστε τη κόντρα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ μέσω βίντεο

Υ.Γ. 1 μήπως στα πλαίσια του πολέμου μέσω βίντεο να περιμένουμε κανένα ροζ DVD με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας πολιτικούς;

Posted in Unplugged and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *