Ο μεγάλος Γιώργος Καρατζαφέρης

I love Karatzaferis

Ο μεγάλος Γιώργος Καρατζαφέρης

Ο μεγάλος Γιώργος Καρατζαφέρης

I love Karatzaferis …. ναι! Ο Μεγάλος Γιώργος Καρατζαφέρης έχει πλέον καταλάβει πως τα έχει κάνει τόσο σ…τα με τις διάσημες πλέον τούμπες του και πως στις εκλογές που έρχονται μάλλον δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Τι να κάνει λοιπόν; Σαν μεγάλος ηγέτης λοιπόν, άρχισε να πετάει την μια μπαρούφα μετά την άλλη συνεχίζοντας παράλληλα και τις αγαπημένες του τούμπες.

Ξεκινάμε με τη θέση που είχε σχετικά με το πότε πρέπει να γίνουν οι εκλογές. Ο Μεγάλος Γιώργος Καρατζαφέρης είπε λοιπόν: «Επιτέλους να σεβαστούμε τη θρησκεία. Να σεβαστούμε την Ορθοδοξία. Δεν μπορεί να έχουμε προεκλογική περίοδο τη Μεγάλη Εβδομάδα. Πρέπει ο κόσμος να μπορεί να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα ανεπηρέαστος».

Και συνεχίζουμε.Ο μεγάλος Γιώργος Καρατζαφέρης εξέφρασε την άποψη πως τα δυο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τις πολιτικές τους ωθούν ένα κομμάτι των Ελλήνων στους Ναζί. Παλαιότερα βέβαια ο μεγάλος Γιώργος Καρατζαφέρης θεωρούσε χρήσιμους τη Χρυσή Αυγή και την ΕΠΕΝ.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά παραπάνω γύρω από αυτό το θέμα. Σε αυτή τη φάση όμως θα προτιμήσω να “απαντήσω”¨με ένα βίντεο από τα παλιά. Έτσι ρε παιδί μου για να μαθαίνουν οι νεότεροι και θυμούνται οι παλιότεροι.

Τα προεκλογικά πυρά του Καρατζαφέρη ξεκίνησαν και όσο καν αν με εκνευρίζουν (γενικά όχι μόνο αυτού), προσπαθώ να τα πάρω στο χαβαλέ (όσο και αν αυτό είναι δύσκολο).

Posted in Unplugged and tagged , , , , , , .

One Comment

  1. Pingback: MasterSlapper: ποιος είναι ο μεγαλύτερος κολοτούμπας;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *