Εκλογές, κόμματα με φρου φρου κι αρώματα

Οι εκλογές φτάνουν και οι μπαρούφες που θα ακούγονται διαρκώς θα αυξάνονται. Πραγματικά δεν αντέχω κανέναν τους… Μα κανέναν.

Πολιτικοί μας εξηγούν το πώς δεν συμμετείχαν στις αποφάσεις τελευταίων μηνών.

Άλλοι, βαθύτατα πληγωμένοι, υποστηρίζουν πως αν και συμμετείχαν τελικά το έκαναν με βαριά καρδιά.

Παράλληλα μας πυροβολούν με ένα κάρο επιχειρήματα του κώλου για το πως θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο.

Για απολύσεις ακούμε στο δημόσιο τομέα εδώ και καιρό. Ας συμφωνήσω μαζί σας, αλλά πριν αποφασίσουμε πόσους θα διώξουμε, μήπως θα ήταν καλύτερο να δούμε πόσοι τελικά είναι αυτοί; Γιατί άλλα νούμερα βγάζει η «κυβέρνηση» και άλλα λένε οι «διοικήσεις». Μήπως τελικά δεν τα βρίσκουν στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που δεν θα πρέπει να πειραχτούν;

Στον ιδιωτικό έχουμε άλλα πανηγύρια.

Προεκλογικές μπούρδες και πάλι μόνο που αυτές εκτός από μεγάλες, είναι πλέον και επικίνδυνες.

Φέτος επειδή κανείς δεν μπορεί να τάξει λεφτά και διορισμούς, τουλάχιστον ανοιχτά, βρήκαμε τους μετανάστες. Να τους πιάσουμε όλους να τους μαντρώσουμε και λύσαμε τα προβλήματά μας.

Τους αποκαλούν «υγειονομική βόμβα», επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία άνθρωποι που με τις αποφάσεις τους – ανικανότητα, όλα αυτά τα χρόνια, έχουν καταστρέψει το ΕΣΥ.

Και δίπλα στους πολιτικούς, οι δημοσιογράφοι. Αυτοί οι δύο που τόσο καιρό κατηγορούσαν τον λαϊκισμό, με άλλα λόγια τις κάθε είδους συγκεντρώσεις, τα διάφορα ντου σε πολιτικά και μη πρόσωπα κλπ. Αυτοί οι δυο λοιπόν στήνουν όλο αυτό το σκηνικό του παραλόγου. Αλήθεια αν και αυτό δεν είναι λαϊκισμός τότε τι είναι;

Φυσικά λίγο πριν γίνουν οι εκλογές … ένα μεγάλο ντου για να περάσουνε κάποια τροπολογία μπας και καταφέρουνε να βολέψουνε τους τελευταίους από τους δικούς τους.

Και για να δέσει το γλυκό, με μεγάλη μας θλίψη, ακούμε συνεχώς τρανούς πολιτικούς να μας ενημερώνουν πως δεν θα μας δώσουν την ευκαιρία να τους ψηφίσουμε…

Ο Α. Σαμαράς δήλωσε πως θα πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας. Ναι θα πρέπει ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, από όλους εσάς.

Posted in Unplugged and tagged , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *