Γιάννης Μηλιώκας

Γιάννης Μηλιώκας

Γιάννης Μηλιώκας

Ο Γιάννης Μηλιώκας είναι ένα σκωπτικό, αλλά και  ευαίσθητο πρόσωπο. Με χιουμοριστική αλλά και σοβαρή διάθεση, έγραψε και τραγούδησε καλά τραγούδια που μας έκαναν να γελάσουμε, αλλά και να προβληματιστούμε. Γενικώς, τον θεωρώ ένα «ψαγμένο» δημιουργό που είχε το δικό του στυλ και πάντα ακούω με ευχάριστα συναισθήματα τους δίσκους του.

Ο Γιάννης Μηλιώκας επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια δισκογραφικής απουσίας με ένα  διπλό best of με όλα τα τραγούδια που σημάδεψαν την πορεία ενός πραγματικά ξεχωριστού τραγουδοποιού, με λόγο, ύφος και στίγμα προσωπικό. «Ένας σε δύο», ο τίτλος του άλμπουμ. Ολόκληρη η πορεία του Γιάννη Μηλιώκα σε ένα διπλό cd που περιέχει 4 καινούρια τραγούδια, «Χαραμοφάης», «Vamos Alania», «Για την αγάπη» και «Δ.Ε.Η.», και ότι αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε με την φωνή του: από το «Greco Mascara» και το «Να δεις που στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες», μέχρι το «Ροζ» και το «Για το καλό μου».

Δισκογραφία

  • Εδώ Θεσσαλονίκη (1985
  • Για το καλό μου (1986)
  • Και άλλα πολλά εμπριμέ (1988)
  • Γκρέκο Μασκαρά (1990)
  • Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του(1991)
  • Ακουσε λίγο το Γιάννη (1993)
  • Hello baby (1995)
  • Νομίζω(1998)
  • 14 Μεγάλα τραγούδια (2006)
  • Εμείς οι δυο (2009)

Ακούστε το τραγούδι Μάνα μου παραστράτησα (από τη τανία Νοκ-Αουτ)

Posted in Ο Διαβάτης του Ερέβους and tagged , , , , .

One Comment

  1. Που΄σαι ρε Διαβάτη και χάθηκες? Ο Μηλιώκας είναι ωραίος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *