2nd Jumping Fish Live

2nd Jumping Fish Live

2nd Jumping Fish Live

Το 2nd Jumping Fish Live πραγματοποιήθηκε στο Gagarin στις 20 και 21 Οκτωβρίου. Το Music Therapy βρέθηκε την πρώτη μέρα και παρακολούθησε την ωραία αυτή διοργάνωση με τα τρία ελληνικά σχήματα και τους New Young Pony Club από το Λονδίνο.


Γύρω στις 8.30 οι No Profile ξεκίνησαν με ένα μισάωρο σετ από δικά τους τραγούδια και διασκευές. Λίγο μετά τις 9 ακολούθησαν οι Playground με αρκετή ενέργεια και κατάφεραν να ζεστάνουν το λιγοστό μέχρι εκείνη την ώρα κοινό. Πολύ δυνατό σημείο ήταν τα φωνητικά τους και αξίζει να σημειώσουμε τις άψογες διασκευές που μας χάρισαν από Prodigy και Beastie Boys. Στις συνέχεια οι Expert Medicine μας έδωσαν ένα 45λεπτο σετ και συνδύασαν τέλεια τις ροκ και ηλεκτρονικές φόρμες τους.

Μας παρουσιάσαν κυρίως τραγούδια από την τελευταία τους κυκλοφορία “Perfect Maniac” και όλοι μείναμε ενθουσιασμένοι με την παρουσία τους. Οι New Young Pony Club εμφανίστηκαν στις 11.20 και από την πρώτη στιγμή κέρδισαν τον κόσμο, βγάζοντας απίστευτη ενέργεια. Παίξανε τραγούδια από τα δύο τους άλμπουμ “Fantastic Playground” και “The Optimist” και για 65 περίπου λεπτά η τραγουδίστρια τους δεν σταμάτησε να χορεύει και να ξεσηκώνει το κοινό. Γενικά μείναμε ευχαριστημένοι από την διοργάνωση και το μόνο αρνητικό ήταν η μέτρια προσέλευση του κόσμου, παρά τη χαμηλή τιμή του εισητηρίου.

Δείτε απόσπασμα από την εμφάνιση των New Young Pony Club

Posted in Music Therapy and tagged , , , , , .

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *