MasterSlapper: τι να ψηφίσω; - ΒΟΗΘΕΙΑ

MasterSlapper: τι να ψηφίσω; – ΒΟΗΘΕΙΑ

Μία μέρα μας έχει μείνει (και λιγότερο) μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες για τις πιο κρίσιμες ίσως εκλογές στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας (έτσι τουλάχιστον λένε). Και είναι κοινή παραδοχή πως ο απλός ο κόσμος, πραγματικά τα έχει χαμένα – ουδείς είναι 100% σίγουρος για το που θα το ρίξει, και αυτοί που έχουν αποφασίσει ποιον θα ψηφίσουν, μέσα τους δεν ξέρουν αν πραγματικά έχουν πάρει την σωστή απόφαση.

Εδώ δεν θα σας πω τι να κάνετε, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω τι να σας πω. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν να το ρίξει στα δύο κόμματα που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια γιατί είδαμε πόσο σκατά τα έκαναν. Ούτε όμως μπορώ να προτείνω κάποιο κόμμα της Φιλελεύθερης Αριστεράς γιατί δυστυχώς ζουν ακόμα το όνειρο και μην μας ξυπνάτε! Καλά για Καμμένο δεν χρειάζεται πολλά λόγια – το λέει το όνομα του – ψηφίζεις Καμμένο; Κάηκες! Για το ΚΚΕ – χαχαχα εδώ γελάμε – μιλάμε για μία πουτάνα γκρίνια που φωνάζει “δεν θέλω να κυβερνήσω” από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι Πειρατές (ελέω κάψας μου με το Internet, κλπ) κάτι μου λένε αλλά και πάλι, περισσότερο μία κίνηση είναι παρά κόμμα. Οι Οικολόγοι είναι cool (ειδικά σε Ευρωπαϊκό επίπεδο) αλλά είναι ακόμα πολύ “μικροί” για να κάνουν την διαφορά!

Τεσπα, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως όλοι θα πρέπει να εξασκήσουμε το δικαίωμα της ψήφου μας. Όλοι θα πρέπει να συμμετάσχουμε σε αυτή την εκλογική μάχη. Τώρα αν η ψήφο μας θα “μετρήσει” ή όχι, θα το δούμε στο μέλλον.  Και για να βοηθήσω, θέλω να σας δώσω δύο ιστοσελίδες που μπορούν πάνω κάτω να σας δείξουν προς τα που κινείστε. Τουλάχιστον σε μένα, το ψιλό έδειξε!

Αυτές είναι:

http://www.helpmevote.gr/ και http://www.choose4greece.com/

Καλό βόλι σε όλους and may the force be with you!

ΥΓ – μία μικρή παρατήρηση μόνο! Έχουμε εδώ και ένα μήνα και τρέχουμε ένα “γκάλοπ” για την πρόθεση ψήφου των αναγνωστών του Slap. Με λύπη βλέπω πως πρώτο κόμμα βγαίνει η Χρυσή Αυγή. Δεν λυπάμαι που βγαίνει πρώτη εδώ στο Slap (αν και θα λυπηθώ πολύ αν τα παλιο φασιστόμουτρα μπουν στη Βουλή), αλλά λυπάμαι για την μαλακία στον εγκέφαλο ορισμένων ανθρώπων οι οποίοι έχουν τη μαλακισμένη εντύπωση πως αν μαμήσουν τις διαδικτυακές ψηφοφορίες, θα καταφέρουν να δουν τους παπάρες που γουστάρουν αύριο στη Βουλή! Εμείς, μαλακίες του τύπου να κατεβάζουμε το Poll (ή να το πειράξουμε όπως γουστάρουμε) ή να σβήνουμε σχόλια “που δεν μας αρέσουν” κλπ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. Το Slap ήταν, είναι και θα είναι ελεύθερο για όλους. Η ελευθερία έκφρασης είναι το μότο μας. Κάτι το οποίο εσείς οι μαλάκηδες (ξέρετε ποιοι είστε) δεν έχετε ιδέα τι είναι!

Τελειώνοντας – η ψηφοφορία θα μείνει ανοικτή μέχρι και αύριο και μετά με το καλό θα κατεβεί. Ευχή μου μόνο είναι αυτό το 20% + που έχει στο Poll μας η Χρυσή Αυγή να μην φτάσει ούτε στο 0.01% στις εθνικές εκλογές!

Posted in Eμπρός Slapparoume and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *