Παίξτε με το μέλλον των αρχιδών της Νέας Δημοκρατίας

MasterSlapper: μα πόσο αχρείος είσαι πια ρε Σαμαρά;;;;;

Είμαι σίγουρος πως μέχρι αυτή την ώρα, στάνταρ αν όχι όλοι σας αλλά οι περισσότεροι θα έχετε δει την καινούργια “γαμάτη” καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας. Ναι, αυτή με τα παιδάκια στο μελλοντικό ελληνικό σχολείο όπου ο δάσκαλος εξηγεί στα 8χρονα το ποιες χώρες βρίσκονται εντός Ευρώ (λες και στα οκτώ μας μαθάιναμε ποιες χώρες έχουν δολάρια, δηνάρια ή μάρκα) και μία μικρή γλυκύτατη μαθητριούλα ρωτάει για ποιο λόγο η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές, αφήνοντας τον δάσκαλο παγωτό.

Δεν σχολιάζω καν το γεγονός ότι το αχρείο επικοινωνιακό γκρουπ της Νέας Τρομοκρατίας χρησιμοποιεί καμιά πενταριά οκτάχρονα για να περάσει το μήνυμα του (αν και αυτό θα έπρεπε πρωτίστως να μας απασχολεί), αλλά επικεντρώνομαι στις άνευ προηγουμένου ανήθικες τακτικές τρομοκρατίας ενός ολόκληρου λαού.

Ναι – προσωπικά ίσως είμαι ένας από τους μεγαλύτερους πολέμιους της επιστροφής στην δραχμή! Ναι – πιστεύω πως μία επιστροφή σε άλλο νόμισμα να μας πισωγυρίσει σαν χώρα. Ναι – προσωπικά πιστεύω πως το πρόγραμμα του Τσίπρα είναι ελλιπέστατο.

Αλλά, δεν μπορώ τόσες μέρες να δεχτώ τον απίστευτο κάτω από τη μέση πόλεμο που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, την απίστευτη λασπολογία, και αυτή την ΜΕΓΚΑ-λη τρομοκρατία και καταστροφολογία που χρησιμοποείται ώστε να επηρεάσει και να θολώσει την ψήφο του κάθε Έλληνα.

Και έρχεται αυτό το διαφημιστικό σποτ να αποτελειώσει το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας που έχει το συνοθύλευμα αχρήστων του γκόμενου της Βίσση! Και ρωτώ: μα πόσο αχρείος είσαι ρε Σαμαρά;; Γιατί, ακόμα και αν δεν είσαι ο “πατέρας” αυτού του concept, εσύ είσαι που δίνεις το τελικό οκ! Πρέπει να είσαι πολύ τιποτένιος και πολύ τελευταίος για να μπορέσεις να χρησιμοποιείς τέτοιες τεχνικές! Και εσύ στο βωμό της εξουσίας, δείχνεις ανήθικος!

Αν και ο Τσίπρας για ιδεολογικούς λόγους δεν θα δει τον ψήφο μου, εντούτοις χαίρομαι που έχει καταφέρει να τσούξει τον πισινό σου και εσύ να δείξεις το ποιόν σου!

Το βίντεο καθαρά για ηθικούς λόγους δεν θα φιλοξενηθεί εδώ, αλλά σας παραθέτω το λινκ στο youtube ώστε να γλυτώσετε  χρόνο αναζήτησης.

Και τέλος, δωράκι μία φωτογραφία (που κάνει το γύρο του Facebook) με τα πραγματικά “καλά παιδάκια”, με τα αρχιδάκια της Νέας Τρομοκρατίας που με το μέλλον τους ΠΡΕΠΕΙ να παίξουμε.

 

Παίξτε με το μέλλον των αρχιδών της Νέας Δημοκρατίας

Παίξτε με το μέλλον των αρχιδιών της Νέας Τρομοκρατίας

Posted in Eμπρός Slapparoume and tagged , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *