Ο Δεκάλογος του καλού αρχαιογκαγκά…

Ο Δεκάλογος του καλού αρχαιογκαγκά...

Ο Δεκάλογος του καλού αρχαιογκαγκά...

Ο ιερός Δεκάλογος του καλού αρχαιογκαγκά:


1. Οι Ολύμπιοι Έψιλον είναι οι Θεοί σου, και εσύ, Έλ-λην, ο περιούσιος γαμάουα λαός τους. Ταυτοχρόνως πιστεύεις και εις (Έλ-λην) Χριστόν. Είσαι ΚΑΙ αρχαιολάτρης, ΚΑΙ Ελληνορθόδοξος.

2. Στο αίμα σου Έλ-λην, υπάρχει ένα κρυφό γονίδιο, το οποίο όταν θα ενεργοποιηθεί με την Έλευση των Έψιλον, θα γαμάς και θα δέρνεις. Μέχρι τότε όμως, περιορίσου στα γήπεδα της Α’ και Β’ Εθνικής. Ενίοτε και στους αγώνες της Εθνικής ομάδας με την Αλβανία και τα Σκόπια.

3. Εσύ, Έλ-λην, κατάγεσαι απο τον Σείριο, και ταυτόχρονα είσαι αυτόχθων. Σε κάθε περίπτωση, διαφερεις απο τους άλλους κατοίκους του πλανήτη Γη, καθώς είσαι φανερά ανώτερος. Το αποδυκνύεις άλλωστε καθημερινά, κάθε φορά που λές “Ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε;”

4. Ο προαιώνιος εχθρός σου, Έλ-λην, είναι οι τρισκατάρατοι σαυροειδείς δρακονιανοί Εβραίοι, τον οποίων απώτερος σκοπός είναι η καταστροφή σου. Επιπλεόν, σταύρωσαν και τον Χριστό, ο οποίος φυσικά ήταν Έλ-λην και όχι Εβραίος. Μετά τους Εβραίους, άλλοι προαιώνιοι εχθροί είναι οι Τούρκοι, που μας πήραν την Αγιά-Σοφιά και την Σμύρνη.

5. Οι αρχαίοι σου πρόγονοι, ω Έλ-λην, εκ των οποίων κατάγεσαι απευθείας και άμεσα, χωρίς αιματολογικές αλλοιώσεις και εθνολογικές επιμιξίες, τα είχαν πεί όλα, τα είχαν ανακαλύψει όλα, και τα είχαν προβλέψει όλα. Δυστηχώς οι κακοί Εβραίοι τους τα έκλεψαν όλα. Δεν έχει σημασία όμως, γιατί “πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θά΄ναι”.

6. Ως απευθείας απόγονος των αρχαίων Ελλήνων, ω Έλ-λην, έχεις το αναφαίρετο κληρονομικό δικαίωμα της φυλετικής υπεροχής έναντι όλων των άλλων, επειδή ως γνωστόν “όταν εμείς δημιουργούσαμε την Δημοκρατία, οι άλλοι έτρωγαν μπανάνες στα δένδρα”.

7. Ο μεγαλύτερος επιστήμονας όλων των εποχών ήταν ο Καραθεοδωρής, ο οποίος ανακάλυψε την Σχετικότητα. Ο κακός Εβραίος Αϊνστάιν του την έκλεψε. Ο Καραθεοδωρής όμως, επειδή ήταν ανώτερος άνθρωπος, δεν είπε ποτέ τίποτα για αυτό το θέμα.

8. Ο μεγαλύτερος εφευρέτης όλων των εποχών είναι ο Γκιόλβας. Κατά συνέπεια, η μεγαλύτερη εφεύρεση όλων των εποχών είναι η συσκευή Nicopal, η οποία αφαιρεί τις βλαβερές ουσίες απο τα τσιγάρα.

9. Η γλώσσα σου, Έλ-λην, είναι η μεγαλύτερη, πλουσιότερη και καθαρότερη γλώσσα στο Σύμπαν. Όλες οι άλλες γλώσσες κατάγωνται και δανείζονται απο αυτήν, ενώ η ίδια δεν έχει ανάγκη απο δάνεια. Η γλώσσα σου έχει 100 εκατομμύρια λέξεις. Η γλώσσα σου διαθέτει προβλεπτικότητα. Η γλώσσα σου γίνεται κατανοητή απο τους υπολογιστές. Η γλώσσα σου διδάσκεται στα στελέχη των μεγάλων ξένων επιχειρήσεων. Η γλώσσα σου αυξάνει την εξυπνάδα. Η γλώσσα σου προτάθηκε απο τους Ισπανούς ευρωβουλευτές να γίνει η επίσημη γλώσσα της Ευρώπης. Η γλώσσα σου παρά μια ψήφο θα γινόταν η επίσημη γλώσσα των ΗΠΑ.

10. Η μοίρα σου, Έλ-λην, είναι να κατακτήσεις τη Γη, το ηλιακό σύστημα, το σύμπαν. Οι Ολύμπιοι Θεοί Έψιλον, ο Χριστός, η Παναγία και ο άη-Φανούρης είναι μαζί σου. Θα πρέπει όμως να δουλέψεις και εσύ, να αφυπνιστείς. Γι΄ αυτό και οι Θεοί στέλνουν τους προφήτες τους, τον Λιακόπουλο, το Βελόπουλο, τον Γεωργιάδη (οι τρείς μάγοι με τα δώρα), για να σε αφυπνίσουν δια της ανάγνωσης των βιβλίων τους. Φυσικά θα βοηθήσει και ο Σακέτος, φέρνοντας επιτέλους τα χαμένα Ελληνικά χειρόγραφα απο τις υπόγειες μυστικές αίθουσες του Βατικανού. Ρόλο βοηθών προφήτων έχουν αναλάβει ο Φουράκης και ο Κεραμυδάς. Επι των Δημοσίων Σχέσεων ο Πάλμος. Με τις υγείες σας.

Posted in Coming of Prince Kajuku and tagged , , , , , .

One Comment

  1. Pingback: Unplugged: Έκτακτα καιρικά (και όχι μόνο) φαινόμενα | Slap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *