Το Huawei Ascend P6 μόνο από την Cosmote

Το Huawei Ascend P6 μόνο από την Cosmote

Το νέο Smartphone Huawei Ascend P6, το λεπτότερο smartphone στον κόσμο, φέρνει στους πελάτες της αποκλειστικά η Cosmote, συνδυάζοντας ιδανικά την κομψότητα με την ισχυρή απόδοση.

Βραβευμένο ως το Καλύτερο Προϊόν για το 2013-2014 από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου , το Huawei Ascend P6 απευθύνεται στους λάτρεις του design και της υψηλής τεχνολογίας. Με πάχος μόλις 6,18 χιλιοστά, βάρος που δεν ξεπερνά τα 120 γραμμάρια, με πανέμορφες γραμμές και μεταλλική κατασκευή. Το Huawei Ascend P6 διαθέτει εκπληκτική οθόνη υψηλής ευκρίνειας 4,7″, τεχνολογίας in-cell LCD, που «τρέχει» με λειτουργικό Android 4.2 και τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,5 GHz. Η συσκευή έχει δύο κάμερες, μία 8 MP στο πίσω μέρος και μία κάμερα 5 MP στο μπροστινό μέρος, για φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το Huawei Ascend P6 διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα σε όλα τα καταστήματα OTE, Cosmote, Γερμανός, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

Μια ακόμη κορυφαία συσκευή από την Cosmote, που σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συνεχίζει να παρέχει τα καλύτερα Smartphones της αγοράς, για να μπορούν οι πελάτες της να είναι πάντοτε online, απολαμβάνοντας γρήγορο σερφάρισμα, όπου κι αν βρίσκονται.

Posted in Τεχνολογία and tagged , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *