Η νέα εφαρμογή για iOS που σάς δείχνει πόσο απέχετε από τις ανοιχτές πιτσαρίες

Φανταστείτε ότι είναι δύο μετά τα μεσάνυχτα και περιφέρεστε με τους φίλους σας ψάχνοντας να βρείτε ένα ανοιχτό μέρος για pizza. Τα αποτελέσματα του Yelp είναι ασαφή, αυτά του Google Maps είναι ίσως ακόμα χειρότερα. Η Pizza Compass έρχεται για να δώσει τη λύση!

Με τη νέα αυτή εφαρμογή έχετε πρόσβαση σε έναν πλήρη χάρτη των κοντινών καταστημάτων πίτσας. Επιλέγοντας ένα κατάστημα, η εφαρμογή σας δείχνει αν είναι ανοικτό αλλά και το πόσο μακριά βρίσκεται από τη δική σας θέση. Γυρνώντας το κομμάτι πίτσας μπορείτε να δείτε προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθείτε. Πρόκειται πραγματικά για μία πυξίδα για πίτσα.

Πίσω από την εφαρμογή βρίσκεται το γραφείο Oak Studios από το Brooklyn και ο καλλιτέχνης Daniel Blackman, που δηλώνουν πως πρόκειται για «μία συναρπαστική εφαρμογή που βοηθάει την πίτσα να φτάσει στο στόμα σας». Σύμφωνα με τον Blackman, η ιδέα προέκυψε όταν ήταν έξω αργά με κάποιους φίλους.

«Εγώ το σχεδίασα την Τρίτη το πρωί και από το απόγευμα της Τετάρτης τα παιδιά στο Oak Studios άρχισαν να το αναπτύσσουν. Ο στόχος μας ήταν απλός. Να αλλάξουμε την ανθρωπότητα προς το καλύτερο, τρώγοντας πίτσα», δήλωσε ο ίδιος μέσω μηνύματος.

Η εφαρμογή Pizza Compass είναι ήδη διαθέσιμη στο App Store της Apple και κοστίζει 0.99 δολάρια.

Posted in Τεχνολογία and tagged , , , , , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *