Η COSMOTE φέρνει το LG Optimus 3D

Η COSMOTE φέρνει το LG Optimus 3D

Το LG Optimus 3D, το πρώτο smartphone στον κόσμο που προσφέρει πλήρη 3D εμπειρία χωρίς ειδικά γυαλιά, φέρνει στους πελάτες της τον Ιούλιο η COSMOTE.

Το LG Optimus 3D καλύπτει όλο το φάσμα λειτουργιών 3D επιτρέποντας τόσο την καταγραφή, όσο και την προβολή και αποστολή περιεχομένου 3D σε άλλους χρήστες. Διαθέτει κάμερα 5Mpixel διπλού φακού για εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο σε τρισδιάστατη μορφή τα οποία προβάλλονται ζωντανά στην 4,3 ιντσών WVGA οθόνη χωρίς να χρειάζονται ειδικά γυαλιά, ενώ μέσω καλωδίου HDMI μεταφέρονται εύκολα σε άλλες συσκευές που υποστηρίζουν High definition ή 3D περιεχόμενο.

Με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1GHz OMAP4, μνήμη δύο καναλιών, αλλά και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 (Froyo), το LG Optimus 3D προσφέρει αξεπέραστη απόδοση γραφικών και λειτουργία πλοήγησης στο διαδίκτυο. Για να μπορεί κανείς να απολαύσει τρισδιάστατο περιεχόμενο και να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκεται, με τη σιγουριά του 3G δικτύου της COSMOTE για σερφάρισμα με ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν.

Μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Επιπλέον, τη συγκεκριμένη συσκευή μπορεί κανείς να την προ-παραγγείλει στην ιστοσελίδα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στο www.germanos.gr

Posted in Τεχνολογία and tagged , , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *